Direktlänk till inlägg 15 april 2012

galliano bär påskens färg

Av Sofia - 15 april 2012 17:43

Några rader om påsken i Göteborg - bättre sent än aldrig heter det ju. Det var hur som helst några fantastiskt trevliga dagar fulla av mat, släkt, hockey och hot shots. Bästa kombinationen så att säga. Av bilderna att döma ser klimatet rätt behagligt ut, men det var banne mig ingen varm lek att grilla i Slottsskogen. Tur att norrlandstakterna sitter i! Och nog hade mamma rätt i att jag och far såg ut som uteliggare där vi satt...


  

               


Jag och valda delar av familjen fick också se vårt hockeylag ta sig till SM-final. Så himla skojs. Nu ser det dock ut som att vi får dra på foten för Brynäs och nöja oss med silver, men om jag får drömma skriver Skellefteå AIK historia ikväll och vänder detta med fyra raka segrar. Om ändå.


Och tack till alla som gjorde gårdagskvällen totalt magisk! Saknar vårt vardagshäng. Vi får bli bättre.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se