Direktlänk till inlägg 4 april 2012

i år prisar jag inte gudarna

Av Sofia - 4 april 2012 18:49

Deklarationen damp alltså ner i postfacket idag och meddelade att jag för första gången i mitt liv ska betala tillbaka kosing. Alltså. Jag tycker det är omoget av de som drar skatt att dra för lite skatt och sedan vilja ha tillbaka pengar. Speciellt om det är från någon som har tight med cash. Nej, nån måtta får det vara!


Men man ska som bekant inte klaga och förutom att jag legat i feber och mått för jäkligt de senaste dagarna har jag haft en fantastiskt fin helg i Åre.


Sist jag var där var jag inte gammal. Mamma upplyste mig igår om att min pappa då på något magiskt vis under vandringen lyckades koka varmchoklad på T-sprit uppe på en fjällstopp. Varken vandring eller T-sprit blev det mycket av denna visit, men däremot ägnade vi oss en hel del åt skidåkning och tillhörande After Ski.


I Explore Åres regi fick vi dessutom köra alpin femkamp (med bland annat människocurling, stjärtlappsrace och snögolf) och testa de coola och aningen livsfarliga prylarna Snow Bike och Air Board. Sjukt kul!


 

 

Och en liten rad om hockeyn måste jag klämma in också: "Det håller på att hända igen!"

 
ANNONS
 
sanna

sanna

4 april 2012 19:48

jag får faktiskt tillbaka i år, om än bara en tredjedel av vad jag räknat med. suuuurt!

http://isannasskor.spotlife.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se