Direktlänk till inlägg 29 februari 2012

det går bra nu

Av Sofia - 29 februari 2012 21:01

Inflyttningsferra med så sinnesjukt mysiga vänner toppat med lillebror och endast ETT krossat glas, inga sura grannar och en Da Vinci-däckning i sängen gjord av den enda, mycket flitiga poledansösen i sällskapet. Det var himla fint i lördags. Ännu finare var det att dagen efter läsa ett par sanningar om mig själv i "Mina vänner-boken" som jag fick i inflyttningspresent. Tusen tack allesammans!


I söndags såg jag, bror och Ulf stand-up på Big Ben. Det var ungefär det vi orkade göra den dagen. Förutom att äta massor med kex och souvlaki. Inte i den ordningen.


I måndags tog jag ut en efterlängtad kompdag och gled runt på Fotografiska med bror. Ibland vill det till att vara lite kulturell. Det ska vi för övrigt vara i Paris i vår också. Jag och bror.


Och sen ska jag till Gran Canaria i vinter med världens goaste, tokigaste storfamilj. Och det luktar vår ute. Det vänder fort. Ibland undrar jag om jag lider av någon sorts hormonrubbning. Glad.


(Jag utgår för övrigt från att ni läser Redaktionsbloggen så jag behöver ju inte bekymra mig om att berätta om Metrociteringen som värmde mitt lilljournalisthjärta.)

Varje inlägg kräver en bild. Så ni får en festlig på bror från i somras.

Han smälte in bra bland grekerna. Just sayin''.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se