Direktlänk till inlägg 22 februari 2012

riskungen

Av Sofia - 22 februari 2012 20:02

Att jag inte kan koka ris är vida känt sedan länge. - Anledning att bli sambos 2,0.-

 


Lustigt nog känns det som att den här bilden ganska väl kan illustrera hur jag känner mig. En kastrull med fastbränt ris. Det är ju liksom inte hela världen, men lite halvdrygt att trassla ut sådär. I helgen kommer min lillebror hit. Det känns rätt i tiden.


Idag är det för övrigt exakt ett år sedan jag var på Escapes kontor för allra första gången. Tänk vad tiden går fort! Och vad mycket som hinner hända. Vem hade anat?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fridilina

22 februari 2012 20:49

Tricket för att enkelt få till ett bra ris är att koka det i rilligt med vatten som man gör med pasta och sen sila av. Som du kokar boil-in-bag-ris fast utan bag. Insåg detta för bara ngt år sen och sen dess har jag inte haft några fastbrända riskastruller (något som förekom ofta före jag ändrade min tillagningsmetod)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se