Direktlänk till inlägg 15 februari 2012

från Afrika till Island

Av Sofia - 15 februari 2012 22:42

Vill varna känsliga läsare. Ni som inte vill se väl valda delar av min röv kan sluta läsa här.

-----------------------------------------------

Jag säger då det - livet som resereporter är hårt. Det började med att jag precis efter att ha skrivit föregående blogginlägg fann hela Afrika spontanformerat i florsockret på min semla. När jag förde den mot munnen var det som att den talade till mig: "Tänk på barnen i Afrika!" Den var inte alls lika god efter det.


Sedan var det bara att skutta vidare mot Sveriges framstjärt, med andra ord ordvitsarnas hemvist, härliga Götlaborg. Där mässade vi oss, bodde på det nyöppnade Clarion Hotel Post och levde loppan i största allmänhet. Halva förlaget blev emellertid gravt imponerade över min och en annan donnas förmåga att sova två timmar på ett dygn och ändå vara så förträffligt hurtiga och arbetsförmögna nästföljande dag. Det bör tilläggas att jag vid ett tillfälle kan ha "vilat ögonen" vid middagen på en finrestaurang - och det inte utan att jag blev upptäckt (god damn).


Men för att återgå till resandet. Efter ett litet fall från en scen på den vittomtalade nattklubben Excet (hörde jag white trash-varning?) kom jag hem till Stockholm med en souvenir. Denna liknade Ulfen igår vid Island och jag är inte sen med att hålla med om att det är lite likt. Varsågoda.


För att summera: den senaste perioden har varit intensiv, händelserik men framförallt sjukt jäkla kul.


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se