Direktlänk till inlägg 9 februari 2012

detärsvårtattsättaenintresseväckanderubbe

Av Sofia - 9 februari 2012 19:18

Veckan har gått fort som Zlatan. Den första höjdpunkten var mysmiddagen med barndomspolar-Hanna. Skaldjurssoppa, nyttigdessert, dum-tv, bubbel och wirre kan i och för sig inte bli annat än bra.


Den andra höjdpunkten kom från Göteborg igår i form av mormoran och Bossen. Behöver jag säga mer än "mormormat"? Don't think so.


Här ser vi båda i min soffa, djupt försjunkna i de senaste numren av Romantic Escape och Escape 360º. Mys!Ulfen däremot har jag inte sett röken av sen förra onsdagen och jag skulel ljuga om jag sa att inte Ulfstinensen började kännas påtaglig. Han har haft projektvecka och avslutar den - precis som man ska göra - ikväll tillsammans med kursarna över lite öl. Det känns lite bittert. Och nej, han är inte en dålig "livskamrat" (haha, hittade inget bättre ord), det jag försöker säga är att jag saknar det ljuva studentlivet. Lite.


Annars har det i sedvanlig anda varit fullrull på jobbet i veckan. Pressluncher på exempelvis på Nordic Light Hotel, korrande och kreativt skrivande tar på krafterna. Nu vill det bara till att ladda om för imorgon bär det av till Göteborg. Och just det, nu kan jag äntligen lägga till "smekmånadsexpert" på CV:et. Känns strålande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se