Direktlänk till inlägg 12 december 2011

Nobel

Av Sofia - 12 december 2011 21:07

Vad är väl en bal på slottet? Förmodligen inte lika värd som Nobelmiddagen i alla fall! Jag tror inte riktigt jag fattat  det än. Jag var där! Det är mäktigt i sig. Att jag dessutom hade så pass tur att jag blev placerad så jag hade uppsikt över hela honnörsbordet under middagen var en bonus.


   

Innan fingästerna kom laddade vi med champagne nere i källaren och fick våra ackrediteringar - licens att preppa, banketta och dansa. 


       


Sen var det dags för middag och jag kan meddela att Tranströmer inte var den enda som lyfte på locket för tidigt... Desserten, mousse aux mandarines et chocolat blanc sur fond de cannelle, garnie de framboises fraîches et en pâte de fruits, och champagnen, Fourny Blanc de Blancs Premier Cru, var lätt det godaste (och det kommer från en som vanligtvis är huvudrättsmänniska).


Sen var det dags för vårt flaggande i trappen under talen. Här kan ni se klippet. Och ja, jag nös direktsänt. Kika vid 35.42 Efter det dansade vi loss i Gyllena Salen. Tyvärr rådde strängt fotoförbud under hela kvällen (något som Ohly, bland andra, gav blanka fan i) så det här bilderna är de enda vi vågade ta.


     


Roligast var efterfesten vid universitetet och speciellt när en viss herr Bildt uppvisade sin fantastiska taktkänsla till nåt R'n'B-dunkadunka. Även frugan var på hugget.


Jag: Satan vad varmt det är!

Anna Maria: Ja, satan!


 
ANNONS
 
Ingen bild

pappa

15 december 2011 21:04

vafan har du snus på varje bild eller??????????? INTE classy

 
Ingen bild

Sofia

16 december 2011 19:14

Mäh! Inte på den sista ju. Plus att det var så komplicerat att ta ut den med vita handskar, haha...

 
Ingen bild

Jullan

20 december 2011 22:02

Du e vidrig. För övrig ser det ut som du har snus på sista oxå.

 
Ingen bild

Isa

22 december 2011 23:10

INTE ok!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se