Direktlänk till inlägg 6 november 2011

lövhalkan happened to me

Av Sofia - 6 november 2011 23:54

Efter en härlig fredagsmiddag och lite rötjut hos Fannie blev jag tvungen att springa till bussen.

Otursdrottningen nummer 1 kliver snett i en lövhög, skrapar upp hela halva knäet och stukar foten.


Men inget stoppar en sann krigare och nog fasiken skulle jag ta mig till Sovjetfesten på lördagen i alla fall.

Efter att ha poppat alvedon och ipren på min sjuksystermosters ordination haltade jag mig till ortopedakuten och fick mig ett par kryckor. Och nog var det värt det! Festen var riktigt nice. Vodkabuffé - bara en sån sak!


Var inte på hugget med kameran igår, så ni får nöja er med en bild från förra året. Igår

adopterade jag Fannies outfit (med lite mera kläder och lite mindre hud bör tilläggas)Nu har jag dock olyckligtvis lyckats utveckla både blåsor i handflatorna och en förfärlig jävla träningsvärk ovanför tuttarna. Har således levt horisontalt hela dagen, men foten i högläge, givetvis. Börjar känna mig aningen rastlös...


Bloggen fyller för övrigt tre år idag! Hipphipp!

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se