Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

jullibullgull har blivit stor

Av Sofia - 11 oktober 2011 21:43

Igår fyllde min äldsta lillasyster systemetgammal. Galet vad stor hon har blivit. Det känns som att hon snart kommer att vara ikapp och förbi! Och idag stack hon iväg till London med sina polers. Hej och hå! 


När jag fyllde år skrev Julia följande om mig i sin blogg:


I can't begin to describe hur bra hon är på alla sätt och vis. När jag var liten var hon min största idol och jag hoppades att jag skulle bli som hon när jag blev stor - en person som alltid är glad och man alltid känner sig bekväm med!


Jag kan bara säga right back at ya sis'! Förutom idol-biten då (ibland var du bara en jobbig lillsyrra.) Men som allra mest har vi väldigt, väldigt roligt tillsammans...
 
       

Stort grattis på 20-årsdagen gumseliplums!    


----------------------------------------------------------

Igår spelade jag för övrigt poker live första gången på sjukt länge. Om jag trivdes där bland whiskey, flottiga pizzor, folköl och sju grabbar? Ja. Och inte gick jag back heller. YEAY! Jag high five-ar mig själv lite grann.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se