Direktlänk till inlägg 15 september 2011

kom påse så ska jag blåsa upp dig

Av Sofia - 15 september 2011 23:40

Jag grät ut det mesta som fanns att gråta ut natten till igår, därför kändes det någorlunda okej när samtalet om farmors bortgång kom igår morse. Allt hade tydligen gått väldigt lugnt till och farfar och alla hennes tre barn var med när hon tog sitt sista andetag. Pappa beskrev det som "fint".


Kom påse så ska jag blåsa upp dig.

-------------------------------------------------------

I övrigt håller jag ett högt tempo. Det är mycket på gång och när det är mycket på gång mår jag som allra bäst. Igår var jag på smyginvigningen av restaurangen Miss Voon. Trevligt värre och maten (som kom i fyra rätter) var mumma, trots att den såg lite mysko ut stundtals...


Och idag rök ankleversoskulden 104 meter över marken på  Och himlen därtill. Utsökt! Ibland är det tur att man är samvetslös köttätare.


 

Kvällen vigdes åt att spana in guldgossen Daniel Adams-Ray. Jisses vad det röjde. Han fick dessutom scensällskap av Petter, fröken Maggio och Tensta. En alldeles lagom uppvärmning inför The Ark imorgon skulle jag kalla det.Tilläggas bör dock att jag nog är lite underytanledsen över farmor. Jag är alldeles för bra på att stänga av. Det kommer nog ikapp mig på begravningen. 


Kom påse så ska jag blåsa upp dig. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se