Direktlänk till inlägg 12 september 2011

Gröne Jägaren, datortomomomografi och sorg

Av Sofia - 12 september 2011 19:04

Igår fick jag äntligen gå på Gröne Jägaren! Jag har försökt ta mig dit ända sedan jag flyttade ner ungefär. Snobbarna i min umgängeskrets har dock blåvägrat följa med mig och inte vill man sätta sin fot där ensam inte. Hur som helst är Ulfen inte den som är fin i kanten och igår gick vi dit post-ironiskt (som han uttryckte det). Vi tog söndagserbjudandet - stor stark och plankstek. Lite baconlindat slank också ner (White Trash of the Day). Sedan såg vi Bridesmaids, äntligen!


 

----------------------------------------------------------

På fläskfotsfronten föga nytt. Men idag har jag varit på en såndär datortomografi. Trots att jag under en timme drack två liter kontrast fick de injicera ytterligare i blodet när jag låg på bristen.


"Nu kommer det att kännas varmt i hela kroppen och som att du ska kissa på dig, men det gör du inte..."


 

Sant! Blev tvungen att känna på strumpbyxorna flera gånger efter undersökningen - för det kändes verkligen som att jag kissat på mig! Lite läskigt var det att ligga i den där apparaten också, men fort var det gjort! Håll tummarna för att vi löser mysteriet nu.

------------------------------------------

Mina problem känns dock aningen världsliga. Igår ringde Nordmaling och berättade att farmor ligger inför döden. Det känns underligt för mig som aldrig tvingats förlora en far- eller morförälder tidigare. Samtidigt känns det som att jag tar det nästan äckligt bra. Jag tror det har att göra med att jag redan sörjt hennes försvinnande. Farmor har inte varit sig själv på många år och därför kanske jag redan hunnit bearbeta allt. Hennes tid är kommen, det är en fråga om dagar efter vad jag förstått och jag är övertygad om att hon kommer till en bättre plats när hon väl bestämmer sig för att gå. Mina tankar går just nu till farfar, papi och hans syskon. Där det gör ont gör det riktigt ont.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se