Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011

in i det sista 2,0

Av Sofia - 22 augusti 2011 20:46

I helgenjobbade jag mina sista schemalagda assistentpass med Gussinussi. Det kändes märkligt att gå hem därifrån och inte veta när jag kommer tillbaka. Men vi lär nog ses. Kanske till och med förr än senare.


I lördags drog jag från ett barn till ett annat och vaktade Cleolunsen på kvällen. Det gick utmärkt. Nu har hon kommit upp i en sådär rolig ålder så man kan busa med na.


Söndagen avslutades med bio i sällskap av finaste Ulfen. Vi såg Jag saknar dig. Första halvan var lam, andra halvan desto bättre. Det hela resulterade i alla fall i att jag klev ur biosalongen rödögd som en annan haschpundare. Den var med andra ord skitasorglig och fin i sin helhet. Se den, men kanske inte på bio.Nu ska jag packilacka för om cirkus nio små ynka timmar sitter jag på ett plan  min familj i Zakynthos. Sweet. En resa till varmare breddgrader känns helt rätt i tiden!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se