Direktlänk till inlägg 18 augusti 2011

jag bju

Av Sofia - 18 augusti 2011 22:57


Jomensåatte. Ansiktsmask och håroljetjoho, det är grejer det! Hur det gick att vaxa benen? Ja, gick gjorde det ju. Men om jag ska vara ärlig fattar jag inte riktigt grejen av flera anledningar. Några av dem är följande: 1. man måste spara ut håret för att man ens ska kunna göra det. 2. det tar längre tid än att raka. 3. det gör ont! 4. man får röda prickar av det. Shhuu. 


Sen kom jag ju på att jag glömt berätta en massa grejs i veckan. Typ som att jag var på en teaterföreställning igår där två av mina prima vänner skådespelade. Det var topp! En spänningshöjande detalj var också att taket mitt under andra akten rasade in på mig. Intressant.


Jag har även varit hos farbror doktor för min fläskfot. Han trodde det satt nån propp eller något i magen så det blev remissat till högre instanser. Snart har den här svullna sagan förhoppningsvis nått sitt slut.


Och idag fyller Renen år. Grattis på dig sköning!  

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se