Alla inlägg under juli 2011

Av Sofia - 15 juli 2011 18:48


    

Vi har varit lite i Visby.


 

Ätit jättegoda middagar vid vår fina fiskestuga

.

     


En kväll drack vi rosé på stranden i solnedgången.

Månen till vänster, havet framför våra fötter och solens sista strålar till höger.

(Nej, vi kan inga vädersstreck)

(Och ja, vi sjöng Disney) 

 
     


 

"Men om jag gör det vill jag ha ett glas rosé fyllt till bredden när jag kommer tillbaka"


 

Men mest av allt har vi spelat Odoit.


 

Nu drar vi in till Visby för en helkväll. Tjoho!

Och justdetja: Annika har tagit alla fina bilder. Cred!

ANNONS
Av Sofia - 12 juli 2011 17:38

Om kvällarna får jag verkligen en såndär härlig sommarstugekänsla. Ni vet. Vin och kortspel ända in på småtimmarna. Så fantastiskt mys!


Jag och Annika fick mer eller mindre lägga upp vårt schema själva och har således gjort det mästerligt. Vi jobbar varannan förmiddag och varannan eftermiddag, 4,5 timmar per pass och sedan är vi lediga ett helt dygn. Det är riktigt gött. Vi hänger såklart med Gussi även när vi är lediga, men det är helt klart som semester!


Igår strosade vi i Visbys gamla kvarter och idag har vi schtekt vid poolen, skogspromenerat och glassvullat.


Söndagskvällen var magisk. Solnedgången var inget annat än häpnansväckande. Det var som om ett glödande, gigantiskt bowlingklot föll ner bakom havet, fort gick det! Så jäkla häftigt och vackert! (Och ja, jag vet att det låter töntigt när man beskriver det - I guess you had to be there.)

ANNONS
Av Sofia - 10 juli 2011 17:34

Jobbfamiljen plockade upp mig och Annika Favorit apatidigt i morse och sedan påbörjade vi vår färd mot Gotland. När vi landade insåg vi att det var sista dagen på Almedalsveckan och Jimmie Åkesson var i full färd med att tala i Visby. Lite läskigt var det att höra applåderna och spana in folket som supportade honom, de såg ut som helt vanliga svennebanansons...


Nu sitter jag och häckar i vår pittoreska fiskestuga i Björkhaga Strandby. Annika jobbar och för min del blir det till att leka hemmafru denna afton. Mysmiddag ska kirras och rödvinsflarran ska korkas. Kalasfint så att säga.


Min kamera suger fortfarande, men såhär glad varAnnika i hamnen tidigare idag i alla fall.  

Av Sofia - 9 juli 2011 21:32

Tillbaka till midsommar igen. Kvällen innan den stora dagen utmanade vi grabbsen i "bästa middagsperformance". Det här var vårt bidrag.

Jag borde egentligen inte alls ha suttit och fulredigerat internsånger denna afton. Nej, jag borde ha packat. Imorgon sticker jag nämligen till Gotland aka Tastyland. Nice.

Av Sofia - 8 juli 2011 23:30

Jag trivs. Det är fullt av roliga peeps på mitt jobb, jag får bra respons på det jag producerar, idag fick jag en "du går på semester-present" och en "tack för den här våren-lapp" av chefis och det allra bästa av allt är att vi idag gick på semester. (Nåja, jag börjar jobba på mitt andra jobb imorgon, men det känns ju mer eller mindre som semester.) Så himla sweet.


Igår fick jag även ett sms från en (enlig egen utsago) mycket full karl på rockfestival någonstans i Sverige. Det löd It may be the whiskey talking, but the whiskey says I miss you all the time. Visserligen hade han blivit utmanad att skriva sina sms låttextsrefererande hela kvällen. Men ändå!


Ps. Jag har vunnit kosing i poker ikväll.


Pöss.

Av Sofia - 7 juli 2011 21:36

Hej världen! Gör er redo för världens bästa Sofiaduo!

Av Sofia - 5 juli 2011 19:03

Peace and Love heter det alltså. Jag skulle ljuga om jag sa att själva konceptet ”festival” kändes lika magiskt som jag kom ihåg det. Jag tror fasiken jag gått och blivit gammal. Min och Lady Luuvs plan när vi bokade biljetterna tidigt i våras var att vi skulle suga musten ur vårt allra sista ungdomsår. Problemet är ju bara att vi blivit för skruttiga för att orka svina loss – som man underförstått måste göra om man ska uppskatta en äcklig festivalcamping.


Men! Jag lyckades i alla fall smuggla in en bag-in-box till området i min bh. Alltid något! Sen att jag vid ett flertal tillfällen, likt en pensionär, hade god lust att skrika ”Håll käften! Fattar ni inte att klockan är en bra bit över 03.00!?” om nätterna är ju en annan historia. Men vadå? När ens skallben är en sisådär tre centimeter från att bli krossat av ett campingsstolsben genom tältduken, styrt av en snorfull snorunge född någon gång i mitten på 90-talet, FLERA GÅNGER, blir man ju rätt less.


Konserterna då? Bob Dylan var rätt seg, Strokes var fantastiska. Jag vet att Aftonbladet inte håller med. Men hey? Annat bra var Hoola Bandoola Band, Bob Hund, Håkan och Micheal Monroe. Journey hade sin låt. Ja, det var det.


Det var fint att klämma på lite umefolk igen också såklart!

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se