Direktlänk till inlägg 27 juli 2011

någonstans i norr

Av Sofia - 27 juli 2011 17:12

Igår drog hela (!) familjen till Ockelsjö. Till stugan och mormor alltså.

 

Jag och äldsta lillsyrran i Nordmaling på gårn.


 

Jag och yngsta lillsyrran på väg till stugis.


Jag, papi och bröderna på bryggis.


   

Äldsta lillbrollis och vår finfina husvagn. 


   

Schtuuuuugan!


 

Mammsen rensar jordgubbar från mormors land.


   

Paltmiddag hos mormor och kantarellerna jag plockade vid sjön.


 

Systra och papi.


 

Yngsta lillbrollan visar att han är (och jag citerar) biff.

Alla syskonen. 


Idag kom min stockholmsfarbror med familj förbi på fika. Med sig hade de farfar från Skellefteå. Efter svullandet drog jag och två syskon till Fårskäret.  

 


   

Och när vi kom hem konstaterade vi att jag inte kan volta och landa på fötterna längre.... Märk min lätt skräckslagna min.

 

Nu har far min tänt grillen. Så himla härligt.

 
ANNONS
 
Bling

Bling

27 juli 2011 21:09

Men mys.. Och så nära mina gamla hemtrakter :)
Underbar familj du har måste jag säga. Kärlek <3

http://blingbling.webblogg.se

 
Ingen bild

Petter

2 augusti 2011 00:02

Nästan lite missvisande syskonbild. Det ser ju ut som att jag håller i en till hälften läst pocketbok!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se