Direktlänk till inlägg 19 juli 2011

tebacks

Av Sofia - 19 juli 2011 10:39

Visbykvällen var sagolik. Det kändes lite som Umeå på dansgolvet och jag kunde nästan hela Carolas "En evighet" av någon svårförklarad och outgrundlig anledning. Fint var det i alla fall. Och nattbussen var också en upplevelse. Fest hos Mangaaaaan!


Sista dagarna på Gotland tillbingade vi på raukjakt, blickade ut över fantastiska vyer vid Klinten och så vidare.


Nu är jag tillbaka i storschtan och har mestadels myst med Ulfen. Igår var jag även en sväng till Frida och Cleo i Bagis. Hon är så duktig på att gå nu lilltjoppan. Sist vi hängde lurade jag henne att gå och bara hålla i en hand. Hon kunde! Men är fortfarande lite feg...

Igår slappade jag även en del på Bredängs Camping med mormoran och Bosse som tydligen var i krokarna. Så. Ja. Nu har jag hunnit med lite husvagnsliv denna sommar också! Toppenkul. Fyra av fem toasters. Lätt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se