Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

som semester som

Av Sofia - 12 juli 2011 17:38

Om kvällarna får jag verkligen en såndär härlig sommarstugekänsla. Ni vet. Vin och kortspel ända in på småtimmarna. Så fantastiskt mys!


Jag och Annika fick mer eller mindre lägga upp vårt schema själva och har således gjort det mästerligt. Vi jobbar varannan förmiddag och varannan eftermiddag, 4,5 timmar per pass och sedan är vi lediga ett helt dygn. Det är riktigt gött. Vi hänger såklart med Gussi även när vi är lediga, men det är helt klart som semester!


Igår strosade vi i Visbys gamla kvarter och idag har vi schtekt vid poolen, skogspromenerat och glassvullat.


Söndagskvällen var magisk. Solnedgången var inget annat än häpnansväckande. Det var som om ett glödande, gigantiskt bowlingklot föll ner bakom havet, fort gick det! Så jäkla häftigt och vackert! (Och ja, jag vet att det låter töntigt när man beskriver det - I guess you had to be there.)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se