Direktlänk till inlägg 5 juli 2011

Peace and Love

Av Sofia - 5 juli 2011 19:03

Peace and Love heter det alltså. Jag skulle ljuga om jag sa att själva konceptet ”festival” kändes lika magiskt som jag kom ihåg det. Jag tror fasiken jag gått och blivit gammal. Min och Lady Luuvs plan när vi bokade biljetterna tidigt i våras var att vi skulle suga musten ur vårt allra sista ungdomsår. Problemet är ju bara att vi blivit för skruttiga för att orka svina loss – som man underförstått måste göra om man ska uppskatta en äcklig festivalcamping.


Men! Jag lyckades i alla fall smuggla in en bag-in-box till området i min bh. Alltid något! Sen att jag vid ett flertal tillfällen, likt en pensionär, hade god lust att skrika ”Håll käften! Fattar ni inte att klockan är en bra bit över 03.00!?” om nätterna är ju en annan historia. Men vadå? När ens skallben är en sisådär tre centimeter från att bli krossat av ett campingsstolsben genom tältduken, styrt av en snorfull snorunge född någon gång i mitten på 90-talet, FLERA GÅNGER, blir man ju rätt less.


Konserterna då? Bob Dylan var rätt seg, Strokes var fantastiska. Jag vet att Aftonbladet inte håller med. Men hey? Annat bra var Hoola Bandoola Band, Bob Hund, Håkan och Micheal Monroe. Journey hade sin låt. Ja, det var det.


Det var fint att klämma på lite umefolk igen också såklart!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

5 juli 2011 20:49

Haha. Det var fint ändå, fast vi blivit gamla :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se