Direktlänk till inlägg 28 juni 2011

sanningar i Högbo bruk midsommar 2011

Av Sofia - 28 juni 2011 18:47

För att citera min mor: "Du har inte bloggat på ett par dagar nu.... Det är ju så jag håller koll på dig."


Så på hennes begäran alltså! Midsommarfirandet går fortare och fortare för vart år som går. I år var det som om värsta Speedo Gonzales burnade förbi och så var den helgen ett minne blott. Igår kände jag mig minst 63 år äldre och midsommarbaksmällan har aldrig varit fetare. Men värt - ja det var det!


Vi har spelat poker, brännboll och fotbolll, badat, skrivit låtar, uppträtt och haft allsång, ätit gott, dansat massor, lekt skönhetssalong, gjort en avstickare till en byafest där större delen av deltagarna var födda på 90-talet, eldat, bundit kransar, snapsat, kramats, gråtit och skrattat. I sedvanlig anda med andra ord! Vi lever livet med varandra. Humor, glädje, utan skuld och skam. Kom igen vi gör det en gång till!


                             

Bilderna är ödmjukt stulna från Gunilla, Peter B och Elsa.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se