Direktlänk till inlägg 8 juni 2011

misstänkt blodpropp förblir mysterium

Av Sofia - 8 juni 2011 18:52

Kommer ni ihåg det här? Eftersom jag inte ville förlora en praktikdag (det här var innan jag visste att jag skulle få jobbet) har jag  skjutit på att kolla upp fanskapet till idag.


På vårdcentralen

Farbror doktor: Oj, det här benet är tre centimeter bredare än det andra... Det rör inte jag! Vid en centimeters skillnad finns misstanke om blodbropp.


Det var bara att skutta upp till akuten för fröken Lundqvist. Och där blev jag kvar i massor av timmar. Jag har under dagen dragit av mig byxorna inför tre olika främmande män och ingen blev riktigt klok på mina symptom. Efter diverse blodprover och ultraljud senare konstaterades det att jag är frisk som en nötkärna. På riktigt! Läkaren sa till och med att jag kunde fortsätta snusa utan bekymmer...eh?


Och benet? Ja. "Om det blir värre kan du ju köpa en stödstrumpa".


Sådärja. Det kanske inte riktigt var såhär jag tänkt min första arbetsdag, men väl på kontoret fattade jag i alla fall att allvaret börjar nu. Har fått en egen kontorsplats och ny dator, eget telefonnummer och så vidare. Cooooola grejer!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se