Direktlänk till inlägg 26 maj 2011

till regissörN

Av Sofia - 26 maj 2011 22:41

Idag fick jag Åsas kärleksfulla spexrecept på posten. Gulle! Nu känner jag mig dock lite tvingad att returna the favour.... såatte...


Båda: Vi står här idag, vem är du vem är jag?

Vi fattar ingenting,

Sofia: Men du är väl Jing?

Annika: Jag får panik ibland,

Sofia: Var fan är Strandh?

Båda: Vi börjar vänja oss vid att helt vara lost.Men när hon klappar mig, och säger mig
Allting kommer att ordna sig
Och när hon tar min hand (när hon tar min hand)

Så börjar lugnet landa, i en härlig spexanda
Vi vet att det låter löjligt, men det är möjligt, oh, whoa, whoa, whoa!
Håll mig och ropa ut, vi fixar detta till slut!Annika: Åsa gav regi, fick på ensemblen pli?
Sofia: Jag trodde allt gick bra, tills folk hoppa av
Båda: Vi har funderat på att skaffa ridå eller så
Men det blir inte lätt med vår ekonomi


Men när jag tänker på, dom gånger då
Ananasen kom på tal och så

Och Otto slog en arm, Eriks underarm, ja då blir jag varm


Vi har sett djungeln växa, dekor får ingen bakläxa

Lange och christian spred vårt ord o Anna o Fannie fixa sittning

Håll huvudet högt och ropa ut – vi fixade detta till slut.


Kan inte stanna, men vart ska jag gå?
Hur jag än gör blir det fel ändå
men när jag ser
Och när hon ler

Så börjar lugnet landa, i en härlig spexanda
Vi vet att det låter löjligt, men det är möjligt, oh, whoa, whoa, whoa!
Håll mig och ropa ut, vi fixade detta till sluuuhuuhhuut!

Vi fixade detta till slut! Uhuhuh

Vi Fixade detta till slut! Uhuhuh
Vi Fixade detta till...


Publiken hurrar och i pausen surrar
Elin korrar och Linda borrar
Högström byggde och Lange Sydde
Ensemblen repar och regi dom stretar

Bandet plinka och vi bah vinka.

Kören köra och nu vi vill höra...

Vi fixade detta till sluuuuuuuuuuuuuut!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se