Direktlänk till inlägg 26 maj 2011

mest oflyt ever

Av Sofia - 26 maj 2011 10:51

Okej, gårdagen var kanske ingen världshit. Det började med att Huge (min hyresvärd) ringde och meddelade att en faktura på 1300 svenska riksdaler skulle landa i min brevlåda inom kort. Penningarna ska täcka kostnaden för störningsjournens utryckning(ar) i lördags. Det var väl kanske inte hela världen... men sen!


Efter praktiken gick jag för att hitta mig en söt examensklänning. När jag prövat fyrtiotvå olika och krånglat av mig skitplaggen på Gina Tricot kände jag hur det dunsade till på min fot. AJ SOM FAN! Och sen kunde jag inte hitta min telefon. Den måste ha glidit över till provhytten intill. Jag knackade snällt på och frågade om damen (läs snorungen) där inne såg någon mobil. Hon svarade nej.


Jag krigade mig sedan fram i kassakön och frågade om personalen hade en telefon jag kunde få ringa min alldeles färskborttappade mobbe till. Det fick jag. Det tutade upptaget. En minut senare var den avstängd. Jäkla skit! OFLYT!


Nu är kortet spärrat. Jag ska gå och handla en ny lur idag. Ni som tycker att jag borde ha ert nummer kan ju maila det till mig på fejjan eller här: sofia.lundqvist@hotmail.com . Tack!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se