Direktlänk till inlägg 27 april 2011

hair i djungeln

Av Sofia - 27 april 2011 20:10

Året är 1969. President Richard Nixon har fått tunnelseende och ska vinna kriget om Vietnam. Men en skön böna kommer in i hans synfält och krånglar till det. Jane Fonda är hennes namn. När hon följer med den sexige musikalstjärnan, tillika fredsaktivisten George Berger till Vietnamn får Nixon fnatt! Kommunismens glittrigaste företrädare, Ho Chi Minh, har egna planer för Jane och kidnappar henne! Nixon bestämmer sig för att rädda aerobicsdonnan och vinna kriget...


Hur ska det gå? Ska Nixon få sin Jane? Eller får han nöja sig med att kriga? Ska Ho Chi Minhs plan fungera? Kommer vi få höra Berger sköna stämma? Kommer kriget att få ett slut?


Igår bråkade jag med UPS-jävlarna. Idag har jag burit ett 8,5 kilo tungt paket lite drygt två mil. Det var definitivt värt det! Shit vad snygga affischer vi har! Nu är det bara 20 dagar kvar till premiär. Gör er redo för en spextakulär föreställning! Och missa för G.U.Ds skull inte vår sprakande slutsittning! Mer info finns här. Välkomna!


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se