Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

fatwoman in the making

Av Sofia - 14 mars 2011 23:58

Produktiv dag indeed! Jag har examensarbetet mig framåt. Jag har även fått lite input från mor. "Nu har mamma gått med rödpennan!" som hon själv uttryckte det. Hon är bra att ha till mångt och mycket.


Under kvällens spexrep fick jag pröva min framtida scenkostym. Den är inte riktigt klar än, men slänger vi bara på ett par trikåer och en mask är vi i hamn!

Efter repet var det bara att jäkta hem till sistperioda av hockeyn. Himmel vad glad jag blev när vi äntligen fick vinna utan någon förlängning eller något sånt djävulskap. Waaarg! Det kommer en Waaaarg! Sjukt trevligt.


Ja, sen hade jag och Annika producentmöte. Det är mycket smidigt att vi bor i samma hus. Jag menar, då behöver man ju inte krypa så långt för att komma hem när man är vindrucken och har massa födelsedagspresenter att släpa på. Tack donnan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se