Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

förstnatta

Av Sofia - 28 februari 2011 02:12

Efter att ha städat oss blodiga fick vi en välbehövlig paus i form av middag hos Lundströms. Peter hade lagat sina berömda spanska köttbullar och brudarna hade bakat cheesecake. Myche angenämt! Tackarrr.


Sedan fick jag skjuts upp till mitt nya crib. Har fixat och donat och fixat lite mer. Det börjar kännas som hemma på riktigt nu. Och internet funkar till och med! Vad mer? Jo. Jag iddes inte packa upp dattan först och därför hade jag endast min gamla skivsamling att tillgå. Pink Floyd - The Wall och soundtracket till Garden State är kunglig stämningsmusik till uppackning insåg jag när jag kravlade runt som värst.


Jag kommer att sakna gammlyan. Tvättmaskin, diskmaskin och framförallt svängrum är man inte bortskämd med här. Samtidigt ska det bli väldigt skönt att vara herre i sitt eget hus. Vem vet? Jag kanske går loss på de äckelblå väggarna och sprayar dem högblankt svart eller nåt? Och som Fannie sa idag: "Tänk vad perfekt om du hamnar i fyllecell! Det ligger ju precis bakom häktet!"


Önskar er en god natt från min nya säng i min nya alldeles egen lya.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se