Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

roses are red

Av Sofia - 14 februari 2011 22:57

Framför mig i den milslånga kassakön på Konsum stod ett par som inte kunde bestämma om de skulle köpa choklad- eller geléhjärtan. Det dividerades fram och tillbaka i vad som kändes som en evighet och mellan var tredje ord skulle de tvunget kyssas. Jag hade lust att skrika "KÖP BÅDA ASKJÄVLARNA OCH MATA VARANDRA MED VARANNAN!!!" Trots detta fann jag mig själv leende över deras äckelgullighet. Love is all around.


Kvällen har vigts åt häng hemma hos Lundströms. Min älskade vän Jannike är på besök från Norge. God middag och soffhäng med filt, levande ljus, film, surr och fika. Finfina grejer!


Det här Alla hjärtans dag-kortet hade en vänlig själ gjort till min yngsta lillasyster. Inte lite tjusigt!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Isa

14 februari 2011 23:28

Det är då det finaste kortet jag någonsin fått! Linn är så gullig! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se