Direktlänk till inlägg 30 december 2010

bamfs

Av Sofia - 30 december 2010 20:40


Idag är det exakt två år sedan min älskade gammelmormor somnade in. Jag saknar henne och tänkte att det kunde vara på sin plats att hedra hennes minne med den här underbara bilden. Om ni undrar varför jag är klädd som jag är och ser så förbaskat snygg ut i håret så är det för att jag är mitt uppe i en hårfärgning. Om ni undrar varför vi ser så allmänt härliga ut kan jag förklara att det är för att vi helt enkelt var såna himla bamfs när den togs.


Idag blev det en till sväng till Ockelsjö. Mormor bjöd på släktkalas med tillhörande utsökt mat och fika. Någon spark blev det inte idag, men en hel del kortspel och släktmys. Tänk att vi (trots att vi var långt ifrån fulltaliga) blev hela 16 pers. Mormor har inte haft dålig utdelning på barnbarn direkt. Nej, nej.


Nu är vi mitt uppe i Luleå-Skellefteå. Het match måste jag säga. Och ja, jag är fortfarande fast besluten att äkta mig med Jimmie Ericsson.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se