Direktlänk till inlägg 24 december 2010

Philippe den jäveln

Av Sofia - 24 december 2010 00:14

Igår var ett konstigt dygn. Jag hann inte riktigt gå och lägga mig förrän det var dags för hemfärd och dagen spenderades på en halkig E4:a. När vi väl landade i Nordmaling fanns det varken tid för rast eller ro. Kusin-Linnsan som fyllde fjortis bjöd på kalas så det var bara till att fika loss!

 


När vi åter drog sig hem till vårt var jag alldeles för hög på livet för att sova. Jag och systrarna grottade istället ner oss för lite Disneydags och såg Skönheten och Odjuret.  Den är alltid lika bra, men just den kvällen var det nog jag som stod för underhållningen. I mitt övertrötta tillstånd levde jag mig verkligen in i filmen och kastade ur mig saker som "Philippe den jävlen..." helt gravallvarligt (när hästen lämnade Bells pappa i vargskogen). Och självklart grät jag när Odjuret skendog.

 


Idag har vi ägnat oss åt diverse julbestyr. Jag har handlat en julkappa (enligt mina syskon en "tantjacka"), panikshoppat en julgranslinga till moder och fixat det sista på pepparkakshuset. Det är fint att vara hemma!

  Botniabanan blev årets motiv!


Och granen fick nya lampor och en blaffig stjärna!


Min yngsta lillebror lyckades för övrigt Chippendale-överrumplamig lite i hallen... Spana in det här

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se