Direktlänk till inlägg 10 december 2010

Men hur stor är chansjäveln???

Av Sofia - 10 december 2010 23:50

Hej hej Bloggen!


Sofia #2 sitter baki tangenterna och funderar över sannorlikhetsläran. I bakfickan har jag en ekonomutbildning och går i smyg igång på sifferproblem. Men nu har det tagit helt jävla stopp...


Innan jag kommer till bryderiet så kan jag säga att jag nu sitter i en nedsunkad soffa i Huddinge och dricker en stödwiskey efter att ha suttit i bilen från Ume med ett stopp på en Hofawartkennel där jag kladdat med nedpissade hundvalpar.


Äh, jag skippar allt detaljsnack och kommer direkt till saken. Jag springer från stationen och flåsar in hos S#1 där jag får ett lamt välkomnande eftersom hon är hypnotiserad av internetet. När hon väl fattar storheten av gästabudet i hallen så loggar hon lojt ur och bjuckar på en kram.


-Hej, kul att se dig! *kram* Det känns som att vi sågs igår. Vad ska du göra här i Stockholm?

-Hjälp vad jag har sprungit, jag får knappt luft... Ujhuj... Jomensåatt jag tänkte att jag skulle hänga lite med dig, sen ska jag träffa en kompis som just fått barn. Dra och smaska middag med en härlig vän. Vad ska jag mer göra... Jo, träffa en stockholmssnubbe jag snackat med på Pannkakan nu när jag liks är här. Tänker ta en lugn helg, har valt bort studentski i Hemavan för att komma hit och vila upp mig lite.

- Jamen vad roligt! Har de äntligen fått barn nu? Äta bör man annars dör man. Hahaha. Men allvarligt, vad är det för snubbe du ska träffa?

- Jag vet inte riktigt. Vi har snackat lite på Pannkakan, han verkar soft. Jag är mer en skogshuggarhunter än en stadskattjägare. Men det alltid fint att träffa nya människor.

-Kul, få se vem han är så jag vet vem jag ska leta efter om du inte kommer tillbaka..


Loggar in på Pannkakan och tar fram profilen på duden i fråga.

(samtidigt säger vi:)

-Här är han/han har jag dejtat.

-va?

-Va?

-Jag har varit på en dejt med han!

-Va?

-D-E-J-T!

-Eh,men jag fattar inte.. med HAN? Den killen på bilden..? Han?!

-Ja, han. Härlig kille men det klickade liksom inte.

-Vadå, jag fattar inte. Hur stor är chansen?

- Chansen är väl typ liten. Men jag har dejtat han. Tja-la-lalalaa! Jag var först. Först!

- Men ta dig samman och medicin. Chansen är fan minimal att vi ska träffa samma snubbe. Den är typ .. hur liten som helst. Jag förstår inte ens hur liten chans det är. Det bor väl ändå flera miljoner i det här landet.

-Först! Jag är Sofia nr.1


Jag får inte in hur stört otippat det här är.

Vi flyttar isär för att ge varandra utrymme i olika städer (600km från varandra) men ändå ska vi gå och ragga upp samma kille på nätet.. Kan nån hjälpa mig räkna på oddsen.


Tack

/Sofia#2


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se