Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Spanks alot

Av Sofia - 7 december 2010 01:06

 

Hallå!


Idag var det spexaudtion. Sjunkt många männsikor kom. Så alla får nog tyvärr inte vara med, det är synd. Jag var där mest och hängde och berättade om min lilla idé. Jag har länge drömt om att dansa i en hudfärgad kroppsstrumpa. Så jag vill starta ett litet dansteam för spexet. Hoppas det blir av.


Sedan drog alla vi överblivna männsikor hem (Jag, Dennis, Felicia och Sofia) till Annika för vin och varma mackor. Klockan är nu jättesent och vi har haft trevligt. Mycket intressanta diskutioner om saker som fastnat i vissa kroppsdelar. Haha. Och Sofia har hela dagen irriterat mig med den där jävla pekpinnen på bilden. Jag har varit rädd att få den på olämpliga ställen. Tills slut gav jag upp, som ni ser på bilden. Men nu ska vi hem och sova.


xoxo, Anna D

http://happysmitten.blogspot.com

 
ANNONS
 
Dennis

Dennis

7 december 2010 03:18

Webmistress and the Bedmistress!

http://denisukun.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se