Direktlänk till inlägg 23 september 2010

Tusen och en natt (jävla sköna män)

Av Sofia - 23 september 2010 21:02


Igår fick jag och Hasse genom Folkets bio privilegiet att se förhandsvisningen av filmen Tusen och en natt (jävla sköna män). Den gjorde ett stort intryck och för mig som tyvärr inte brukar se så värstans mycket independentfilm var det en annorlunda upplevelse. 


Efteråt fick vi mingla med både regissören och producenten som dessutom är huvudrollsinnehavare. En del gratisvin förekom också och allt mynnade ut i en mycket trevlig afton med hela vuxensemestergänget.


Kvällen avslutades med sammanlagt tre kvinnor i min säng. Jag fick skarvplatsen (man tackar!) men massa mys som vägde upp. Gårdagskvällen var verkligen vad jag behövde! Och nu ser det ut att gå strålande i hockeyn dessutom. Skellefteå AIK piskar Modorövarna. Pengar rullar in som dom ska....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se