Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

extra allt och Marit

Av Sofia - 11 augusti 2010 12:01

Under Daniel och Lollos helgsvistelse bakade vi pizza två gånger och där snackade vi verkligen extra allt! Bacon, annanas, majs, tacofärs, fetaost, cheddarost, tomater, paprika, lök, bearnaise och mycket mycket mer körde vi på en tunn botten. Det var förskräckligt fettigt gott!

Ugnen kom till användning fler gånger också. Här i ett desperat försök att torka min telefon som dränktes framför rocklegenderna på Sonisphere. Det gick sådär. Ny lur inhandlad nu!

Fler regnefterverkningar var alla blöta skor i min hall. Daniel fick trycka på sig mina flip-flops när han skulle gå och handla eftersom hans gympisar var dyngsura. Gissar att han kan ha fått en del blickar på fin-Coop här i Huddinge the Hood.

Igår var jag och Annika och såg Marit Bergman på Grönan. Hon är en fantastisk sångerska och låtskrivare! Hon körde dock på sitt lugnaste vis igår och vi var nog mer sugna på att röja loss. Trevligt var det givetvis ändå. Adios Amigos!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fannie

11 augusti 2010 22:43

Åh vilket supermys :]

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se