Alla inlägg under juli 2010

Av Sofia - 20 juli 2010 00:32

I lördags utmanade jag syrran att ringa hem till fasta telefonen och öppna med frasen Hello is the little pimp there? på så grov brittisk snobbengelska det bara gick. Det gjorde hon. Min yngsta lillebror svarade. Ooooh, yes he is! Jag älskar honom.


Resan hem gick fint. Sofia 2 är på besök och syster kom hem till Norrland i ett helt stycke. Idag har jag hälsat på Frida och Cleo och sedan grillat med världens skönaste brudhäng på går'n. Känns götta att vara i vårt vackra sommarStockholm igen.

ANNONS
Av Sofia - 18 juli 2010 01:13

Rubriken är alltås ett citat från min syster tidigare denna afton. När strömmen kommit tillbaka (efter vad som kändes som en evighet) tryckte vi i oss varsin kebab, gick på kvarterskrogen och tog varsitt glas vin och sedan första bästa bussen tillbaka till vårt hood. Så mycket för oxfilé och pubhäng i Visby... Det blidde en kväll i storstugan med film, baconchirre och folköl istället. Det satt fint det också. Imorgon bär det hemåt! Night folks.

ANNONS
Av Sofia - 15 juli 2010 20:47


Svensk text: Julia Lundqvist och Sofia Lundqvist
Musik: 50 cent


Jag vet inte vad du hört om mig.
Men en tik kan inte få ett mynt av mig.
Ingen bil, inget krull, du kan inte se.
Att jag är en MILF-knullande
[]D [] []\/[] []D, om jag får be!


Jag vet inte vad du hört om mig. (Nej!)
Men en tik kan inte få ett mynt av mig.
(Mmmm...)
Ingen bil, inget krull, du kan inte se.
Att jag är en MILF-knullande
[]D [] []\/[] []D, om jag får be!


(Heavy inhalation)


Original lyrics by 50 cent:
I don't know what you heard about me
But a bitch can't get a dollar out of me
No Cadillac, no perms, you can't see
That I'm a motherfucking P-I-M-P


I don't know what you heard about me
But a bitch can't get a dollar out of me
No Cadillac, no perms, you can't see
That I'm a motherfucking P-I-M-P

Av Sofia - 14 juli 2010 21:43

  Tänk dig att få åka på solsemester, familjechilla och kanske sippa på ett glas rosé på arbetstid. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - jag har världens bästa jobb! Idag har vi hängt i Pippiland och spanat in Ville Villekulla (och Klang, hotstuff!). Härliga tider.

Av Sofia - 13 juli 2010 18:56

När jag och Jullan satt och krubbade pasta carbonara på verandan till Lill-Klas ikväll konstaterade vi att vi hängt (och då menar jag tungt häng som i att till och med sova i samma rum) konstant (med ett bortfall på tre timmar och toabesök) ända sedan i fredags morse. Det har bara gått bulla! Dagarna spenderar vi på stranden eller vid poolkanten med Gussi och kvällarna i stugan ute på nätet. Att skrämma folk på chatroulette är vår nya grej!


    


Av Sofia - 12 juli 2010 19:51

Julia skrämde bort alla barn från barnpoolen. Jag låg i skuggan och tittade på. 

Av Sofia - 11 juli 2010 23:30

Och syrran luktar sill, jo det stämmer. Det enda som inte är perfekt här är lukten från havet. Sen kan jag alltid tillägga att falukorv och makaroner i kvällssolen är sjukt underskattat.

  

Ikväll klämde vi ner oss i en stor soffa i storstugan och såg en storslagen VM-final på storbildsteven. Jullan fick äntligen sina tårar. Tack Casillas!

Av Sofia - 11 juli 2010 14:53

Vi har stigit i land på Gotland! 31° i skuggan. Det känns som utlande'. Här nedan ser ni vår stuga Lill-Klas. Jag tror bestämt att vi kommer att trivas.  

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se