Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

diskrimineringsvarning!

Av Sofia - 28 juli 2010 20:09

Idag var jag, Galne G, Marie och hennes "jobbpojk" i Gamla stan för att äta glass. Vi hittade ett fik vi tyckte såg mysigt ut - Café old town spegeln. Det var rätt folktomt där inne så vi klev in med våra rullstolsburna grabbar. När vi stod och valde glass som värst kom personalen och sa till oss att det inte fanns plats för oss.


Jag och Marie tittade på varandra och bara gapade. Vi vände på klacken och gick. Nu har vi anmält händelsen till diskrimineringsombudsmannen. Jag önskar att vi hade skällt ut dem på plats, men vi blev så otroligt paffa. Usch och fy och blä säger jag bara!!!


I övrigt hade vi en jättefin dag. Jag jobbar heldygn nu igen, Gurra har precis somnat in och jag har bakat bröd till frullen imorgon. Snart kommer Camilla hit och fikar. Som sagt - världens bästa jobb!

 
ANNONS
 
Anna D

Anna D

29 juli 2010 11:13

meh, att dom orkar. Om det ändå var tomt borde dom vara glada för att det kommer kunder. Man borde nästan skratta åt deras dumhet.

http://happysmitten.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se