Alla inlägg under juni 2010

Av Sofia - 6 juni 2010 23:47

Idag har jag och kusinvitamin röjt loss i hennes lya. Sen har vi svenskat till det rejält med ugnsbakad lax, hemmagjord romröra, färskpotatis och broccoli. Vi avrundade kvällen med improviserad äppelpaj och vaniljsås. Känns som ett alldeles lagomt nationaldagsfirande! Något kusinbarn pluppade dock inte. Due date var idag, så när som helst....

 

ANNONS
Av Sofia - 6 juni 2010 14:45

En bild säger mer än 1000 ord. Här får ni därför motsvarande 12000 ord om den underbara, somriga gårdagen med världens schysstaste B-rudar.                   

ANNONS
Av Sofia - 4 juni 2010 21:55


Foto: Åsa 

Idag fyller Anna 22 år. Vi har fikat på veganhak och shoppat lite på Söder. Mysepyse. Hon förtjänar ett grattis på denna glädjens dag! Och om korsbefruktning  skulle bli aktuellt skulle jag lätt bära hennes kids. Puss(y).

Av Sofia - 4 juni 2010 12:07

    

Om inte alldeles, alldeles underbar? Igår spatserade två av mina småsyskon ner för den röda mattan mot Umeås studentbal. Lillebror fick en andra chans med den några år yngre flickvännen och systeryster (i grön klänning) tar studenten om bara några dagar. Galenskaper. Jag kan verkligen inte fatta att det gått fyra år sen...


De övre bilderna har jag schysst lånat härifrån.

Av Sofia - 4 juni 2010 00:42

Sommarlovet kunde inte ha fått en värdigare invigning. Middag med tjejorna på solig uteservering och den mest chick flickiga biofilmen man kan tänka sig - SATC2. Huruvida filmen speglar den arabiska kulturen väl är diskuterbart, men att det var en feel good-rulle råder det inga tvivel om. Puss på er mina älskade pinglor!

Av Sofia - 3 juni 2010 11:15

En gång för länglänge sedan bodde jag i Spanien med fyra brudpolare. Vi hade en veranda och på den verandan satt vi dag ut och dag in och lekte tuffa genom att kedjeröka och dricka sangria. Jag vill inte kalla det vårt mål, men vi hade en teori om att vi under vår vistelse skulle kunna fylla en tom vattendunk (10 liter) med cigarettfimpar och gamla prillor. Sagt och gjort.


 

Vi poströstade även från och drack mysko mjöldrinkar på den omtalade verandan.


Igår radarparade jag och Hansson i tentaplugg på hennes balkong. Det var effektivt och trevligt och sen kom vindpustarna. De förde med sig den där välbekanta doften av solskyddsfaktor och uppvärmda skruttfimpar som kittlade mitt luktsinne. Det minde om Spanien och Torrevieja och tanken på evig ungdom. Det var fint.


Vi pluggade genusteori och skit kring det i cirkus 14 timmar -effektiv tid- och idag gjorde vi succé på muntan i våra coolcoola statementströjor. Min Die sexist shit!! och hennes Chick magnet. Hjärnan har -som bekant- tagit sommarlov sedan länge, nu kan resten av kroppen göra det också! SOMMARLOV!!!

Av Sofia - 1 juni 2010 11:59

 

 

   

 


Gratiskäk och trikåer är en fin kombination! SöderS Thank you for being awesome-party gästades som sig bör av diverse superhjältar. Powerpuffpinglan, Maskerade rosen, Barbwire, Catwomen och Sommarängen var bara några av dem. Efteråt pömsade vi i en härlig mix av massagemaraton och te hemma hos Anna.


 


Imorse blev jag väckt med frulle på sänga. Det är inte så dumt här i Bagis.


he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se