Alla inlägg under juni 2010

Av Sofia - 19 juni 2010 01:25

Jag var hem till Huddinge en sväng efter jobbet och kollade post ikväll. Högen bestod mest av räkningar så'klart, men där fanns även ett paket.

Det tog otaliga minuter innan jag lyckades lista ut var ifrån denna kärlekshälsning kom. Till sist föll poletten ner. Nu skäms jag lite över ex lover voodoo doll-grejen, men he' må så va. Tack!


 

ANNONS
Av Sofia - 17 juni 2010 19:28

 

Särskrivningar är en av få saker som får mig att riktigt rysa till. Ta en noga titt på skylten ovan. Huvvaligen. Isch!


Förutom det nyss nämnda som förpestade min morgon har det här varit en toppen sommardag! Blivande mormoran (min faster) flög ner från Skellefteå igår och slog följe med oss för en dag på schtan. Först åt vi en andra frukost på söder, sedan åkte vi färjan över till Djurgården där vi käkade lurre - allt bjöd faster på. Hon skämde bort oss på det där viset som bara en mamma till fem kan. Dejligt!

   

Lilltjoppan ligger fortfarande och göttar sig i fin-Fridas mage. Vi har försökt nästan alla utdrivningsmetoder. Vi har gått aplånga promenader, ätit stark mat med skaldjur i och trappat oss så mycket vi bara kunnat. Hon är en envis liten bebisdam den där Cleo. Ikväll har jag jobbat och fått ytterligare några tips på saker som kan sätta igång kalaset. Nu beger jag mig åter till Bagis för att tvinga på Frida lite kvällsgymnastik.

ANNONS
Av Sofia - 16 juni 2010 21:10

Samma gäng, samma häng och mera glass i stora lass. Idag begav vi oss till GLASS vid Odenplan och went all Italian. Glassen av mörkmörk choklad var min absoluta favorit, de övriga damerna föredrog citronsorbeten. Bah så ni vet!

   

Av Sofia - 15 juni 2010 17:15

Idag har jag röjt loss på stan med Frida och Maja. Vi har mest varit ätiga. Souvlaki, sushi och glass i stora lass! 18 smaker på Timmermansgatan kan varmt rekommenderas. Granitén av Champagne var verkligen en dunderhit. Yummy in my tummy!


Och på tal om tummy, bebben ligger fortfarande och myser där i kusinen. Hon verkar minst sagt trivas (bebben alltså).

          

Av Sofia - 14 juni 2010 17:57

     

General vit portion - 89 NOK                                      Hamburgare - ja, ni ser ju!

Det var lite småceremoniellt att ta den sista snusen ur dyrdosan. Nej, den har inte räckt ända tills nu. Eller jo, det har den ju uppenbarligen! Jag har däremot snusat billig skit emellan och endast smakat ur den vid speciella tillfällen, liksom för att lyxa till det. Norge har ohutliga priser! Det var väl mest det jag ville ha sagt.


Och nu när vi ändå är inne på ekonomi kan jag meddela att jag lekt pensionär på en massa vis de senaste dagarna. Jag har läst Icas rabattblad, jag har gått tillbaka med ett kvitto från Coop för att efterregistrera poäng på kortet och jag har gjort noga kalkyler på hur jag kan göra av med minst pengar på SL-biljetter i sommar. Så var det med den saken. Peace out!

Av Sofia - 13 juni 2010 18:02

Fejsrejp hade man ju hört talas om, men spotrejp? Häromdagen upptäckte jag till min förfäran att jag hade en ny playlist på Spotify; Fias favoriter. Vem vare? Vem vare som fucking gjorde den?


Idag har jag och Frida tvättat, städat och gjort jordgubbspaj. Kusin-Daniel med flickvän, som bott i min lägenhet under helgen, kom förbi på blixtvisit och krubbade med oss. Det är alltid lika kul att se dem!


Kusinbebben stannar envist kvar i maggen, men det är liv i luckan kan jag lova! Hon har fått sikte på sidoutgången tror vi. Leta efter ljuset Cleo!

Av Sofia - 13 juni 2010 00:12

På den årliga School's out-festen annonserades det att jag kommer att vara Gud det kommande spexåret. För er dödliga, som inte vet vad det innebär, kan jag berätta att det är producent. Guds son, vilket alltså innebär min biatch, blir Annika - min alltid lika trevliga dansgudinnewinggirl. Dressed for success!

 

Gud och Guds son spexåret 10/11


Tyvärr kunde jag inte delta i kvällens partyheter eftersom jag har förlossningsjour men jag fick åtminstone hänga med på högtalartelefon när det outades. Nu får kusinen pluppa snart. Mysiga hemmakvällar är inte direkt mitt signum, men jag har iallafall fått en rejäl dos av Sex, chips & Rock'n'Roll ikväll.

Av Sofia - 12 juni 2010 14:14

Jag måste lägga av med sjusovandet.


Till mitt försvar blev jag lurad. Frida hade strategiskt ställt en väckarklocka på sängbordet - en som gick helt åt helvete fel. På grund av den vaknade jag pigg som en  lärka - vad jag trodde var - klockan 07.30 Skönt! Sova lite till, med gott samvete dessutom! Jag klev sedan upp - vad jag trodde var - 10.30, vilket visade sig vara 13.30 Bra dag!


Igår ringde jag för övrigt och polisanmälde psychot som ringt och flåsat mig i örat från dolt nummer nu på slutet. Om du läser det här så vet du! Du ligger pyrt till.


I'm on a horse!

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se