Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

disse prisene

Av Sofia - 14 juni 2010 17:57

     

General vit portion - 89 NOK                                      Hamburgare - ja, ni ser ju!

Det var lite småceremoniellt att ta den sista snusen ur dyrdosan. Nej, den har inte räckt ända tills nu. Eller jo, det har den ju uppenbarligen! Jag har däremot snusat billig skit emellan och endast smakat ur den vid speciella tillfällen, liksom för att lyxa till det. Norge har ohutliga priser! Det var väl mest det jag ville ha sagt.


Och nu när vi ändå är inne på ekonomi kan jag meddela att jag lekt pensionär på en massa vis de senaste dagarna. Jag har läst Icas rabattblad, jag har gått tillbaka med ett kvitto från Coop för att efterregistrera poäng på kortet och jag har gjort noga kalkyler på hur jag kan göra av med minst pengar på SL-biljetter i sommar. Så var det med den saken. Peace out!

 
ANNONS
 
sanna

sanna

26 juni 2010 20:28

jag brukar också efterregistrerar kvitton och fundera över sl-pengarna. (lösningen i sommar belv att gå) dock föredrar jag att kalla det för vuxenpoäng rätt och slätt;) men, ditt rabattblad kan mycket väl ha tippat över vågskålen åt pensionärshållet! =P

http://situationsanna.wordpress.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se