Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Bagis

Av Sofia - 30 maj 2010 20:24

Jag har precis flyttat till Fridis i Bagis, jag har spenat mellan tänderna och en cerise Telia-keps på mig. Bara så ni vet. Jobbhelgen har förflutit fint. Idag flöt jag med Gurra i Huddingehallen, det var mysigt.


Garderobsresterna gick för övrigt åt fort. Det är fantastiskt hur snygga mina kläder är på andra! Nu finns det bara några få avdankade plagg kvar. Tja!

 
ANNONS
 
Ingen bild

hon till vänster

30 maj 2010 22:53

Ibland kan det gå lång tid mellan gångerna man träffas och ibland finns det massa tid att spendera på varann. Jag måste säga att jag verkligen älskar att ha en att sakna så som jag saknar dig när vi inte hunnit setts lika mycket på sistone. Så även om det varit tomt och lite tystare än vanligt så känns det så fint att jag har en så fin vän att sakna, när hon inte är med mig och kanske soveer i bagis ett tag.
Sov gott lilla sofiaflickan!
P.s jag vill kolla i din garderobpåse d.s

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se