Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

drifting på Gardemoen

Av Sofia - 17 maj 2010 14:19

I helgen har jag tittat på, åkt i och sovit i bilar. Allt har varit kanon utom vädret. Regn, regn, regn och kyla utan dess like. Men det har vägts upp av hembrännt och varme mennesker. Jag har verkligen lyckats parta på norskt vis och det mina vänner kändes lite Vännäs. Ni från mina hemtrakter fattar vinkenØyvind aka. Mr.Burns kom på en värdig sjätteplats i tävlingen. Men självfallet var han bäst!


           

Vi har blivit beväpnade med norska flaggor och rödblåvita vimplar av Jannikes svärmor. Nu ska vi ut på byn här i Snertingdal och fira syttende mai. Oslo skippade vi på grund av sletenheten, men imorgon bär det av mot den stora staden. Gratulerer med dagen!

 
ANNONS
 
jullan

jullan

17 maj 2010 18:12

Haha, i Nordmaling har vi haft 30 grader ;).

http://julijuzz.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se