Direktlänk till inlägg 25 april 2010

fröjdefullt

Av Sofia - 25 april 2010 21:06

Det blev inga foton på Krunegård i fredags. Kameran hade jag med mig, men inte minneskortet. Smidigt. Men bra var det! Dansdansdans. Andreas lyckades i vanlig ordning smyga i mig några absintshots innan. Finfin uppladdning.


        

Igår kväll tände vi grillen på grannarnas ballis och myste som tusan med TP hela halva natten. Jag och Tess kom på en värdig andraplats. Andorra är för övrigt inte en skidort i Frankrike.

   

Annars har jag mest jobbat i helgen. Jag och galne G har tagit vara på vårsolen genom att glassa på verandan och skogspromenara massor. Och idag blev jag bjudd på hemmagjorda, grillade lammfärsspett. Världens bästa jobb? Jajemen.


Nu har jag finbesök av min älskade mormor och gubben. Vi har käkat enchiladas och svullat chokladfondue. I skrivande stund ligger vi utslagna på soffan i paltkoma. Och appropå palt - jag har numera frysen full av mormormat. Gotta!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se