Alla inlägg under mars 2010

Av Sofia - 17 mars 2010 16:08

Det här med att frukosta tillsammans med nära och kära har blivit min nya grej. Variationerna av både tillfällen och folk är oändliga! Nu på slutet har det främst rört sig om födelsedags-, hockey-, planerings- och engelska frukostar och detta i sällskap av bland andra kursare, spexare, släkt och grannar. Jag skulle nästan vilja påstå att frukosten är den nya middagen! Lätt bästa måltiden att dela med någon. Kvällsfikat aka nattamackan kniper enligt mig en värdig andraplats.


Såhär lyxade vi till det 06.30 hemma hos kusin-vitamin i morse.

ANNONS
Av Sofia - 16 mars 2010 10:59

Jag var hos tandis idag. Det är galet att en 10-minutare kan kosta så mycket penningar. Tandvårdsbidraget tackar vi för. Jag har iallafall utmärkt munhygien! Inte ett endaste hål, inget plack och inga spår efter snusningen what so ever.


Visdomständerna ska dras, men först om ett år eller så. Så länge får jag självdosera en lokalbedövande salva. Den smakar skit, men jisses vad det känns fräsigt i käften. Jag dreglar och kan inte prata riktigt riktigt.

ANNONS

A14

Av Sofia - 15 mars 2010 11:25

Idag fyller lillskrutten till Tonton 14 år! Jag kan för allt i världen inte förstå att han börjar bli så stor, men en mental gratulationskram kan jag skicka ändå! Ät lite go'tårta åt mig brutter!

Av Sofia - 14 mars 2010 18:25

Imorse vaknade jag upp med en blåning stor som en tennisboll på ena skinkan. Det om något måste ju vara ett tecken på en lyckad kväll! Linköpingsfolket vet hur det ska gå till, det är ett som är säkert.


Våren är på ingång! Jag åt frukost utanför Pulsen i morgonsolen. Luften kändes helfrisk, trots min påtagligt märkbara bakfylla. Nu ska jag släpa slapparslet till Flempis för spelkväll. Detta trots att huvudet känns tungt.Trotsa tyngdlagen liksom.

Av Sofia - 13 mars 2010 00:05

Till 4 portioner:

200 g mörk choklad (70%-ig)

25 g smör

4 ägg

1/2 dl socker

1 citron, rivet skal

Rom


Garnering:

Krossad turkisk peppar och hallon


Gör såhär:

Bryt chokladen och smält den i vattenbad tillsammans med smöret.

Separera äggvitorna och gulorna.

Vispa ihop gulorna med sockret.

Blanda ihop äggsmeten med chokladblandningen.

Vispa äggvitorna till ett skum och rör ner citronskalet.

Blanda försiktigt chokladblandningen och äggvitorna.

Höfta i lite rom.

Häll moussen i glas och låt stå i kylen i minst 30 minuter.

Garnera precis innan servering.


Idag har varit en bra dag! Jag har tränat, klippt av mig håret, okynnesshoppat, kompisfikat, extrafamiljsmiddagat, fått en ansiktsbehandling och druckit lite vin.


Av Sofia - 12 mars 2010 13:36

         

Idag fyller min älskade livscoach Sofia 2 3 år till 30. Det ska bli så himla mysigt att klämma på henne nästa vecka. Grattis gompan!

Av Sofia - 11 mars 2010 18:12


      

Är det en komplimang?

Av Sofia - 10 mars 2010 22:54

Idag fyller farfar 82, Pelle 24 och J.S 21 år. Jag vill önska er alla ett riktigt stort grattis på födelsedagen! Den sistnämnde skulle jag dessutom vilja passa på att tillägna denna fina musiksamling (som jag i min tur fick av min kära syster). Pöss.


  

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se