Alla inlägg under mars 2010

Av Sofia - 23 mars 2010 16:07


Den frågan hoppas vi få svar på ikväll! Jag ska se Dating in the dark med självaste mörkerdejtarna. Kolla ni också! Tomas ska mobbas sönder i flera år framöver.


Och appropå sånt har jag och V kommit fram till att vi funkar bäst som buds. Skönt med ett så smidigt och smärtfritt avslut på en bra grej.

ANNONS
Av Sofia - 23 mars 2010 09:33

Jag är nästintill tacksam över att jag inte kunde se gårdagens match. Följde febrilt slutet på nätet. Så förbannat att förlora ännu en sväng på förlängning. Efter det jag läst, sett och hört i medier nu efteråt kan jag nästan konstatera att Skellefteå skulle ha haft den där segern. Fan.


Hittade detta klipp i arkivet. Det är exakt ett år sedan. Jag saknar mina syskon.

ANNONS
Av Sofia - 22 mars 2010 14:57

Jag taggar till! Ställningen: 1-1. Det vore så fantastiskt kul om vi kunde gå åtminstone ett steg till. Med lite bitterhet inser jag dock att jag kommer att ha spexrep när nästan alla matcher spelas. Jag försöker med andra ord stötta mitt lag på annat vis än på skrika framför tv:n-viset. Jag har till exempel inte rakat benen sen slutspelet drog igång. Tänkte köra en egen tappning av slutspelsskägget liksom.


Det här konstverket har lillbrollan knåpat ihop. Han vet vad han snackar om!


 

Av Sofia - 21 mars 2010 17:42

Helgens upptäckt:  Jag har alltså haft min mobiltelefon i snart två år. Idag upptäckte jag av en slump att jag faktiskt kan lyssna på radio i den. I samma stund gick det dessutom upp för mig att jag numera bor i Stockholm och därigenom kan lyssna på rock, på radio, dygnet runt! Hallelujah moment!


Helgens insikt: Först när jag går där och handlar mat på konsum inser jag att påsken närmar sig. Godis och pynt överallt! Smart att ingå en nollsockerpakt såhär två veckor innan. Morfars får fylla ägget med frukt eller något i år. Jäla oflyt.  Eftersom det är sista dagen i frihet idag har jag och lill-Gurra bakat en riktig fettokaka. Barn är bra söta med choklad och hallon i hela fejjan.

Av Sofia - 20 mars 2010 19:43

Fredagsmys ställde vi till hemma hos Hanna på söder igår. Levande ljus, middag, tre flarror vin, chokladfondue och massa surr. Välbehövligt.


Jag har som bekant världens bästa jobb. Idag har jag och galne G bland annat tagit en lång skogspromenad, ätit glass i solen och shoppat loss i Farsta. Kingen. Det går ingen nöd på mig inte. Nu hoppas vi bara att SAIK lyckas vända det här. 

Av Sofia - 19 mars 2010 14:25

  

Ny kvalitet säger ni?

Är den bättre då?               
                            
Av Sofia - 18 mars 2010 21:23

I förrgår fick jag ett sms som löd: Metro, sid. 3! av Sofia 2. Hon är ganska smart.

Idag har jag slagit slag i saken. Kaffet avklarades på födelsedagsfikat hos Marie (grattis och tack!). Efter det begav jag mig till gymmet och körde ett pass Shape Pulse. Instruktörerna var å det närmaste militäriska. Det känns i kroppen nu kan jag meddela. Men det är nog sunt. Jag har svullat på mig en del snussubstitutkilon på slutet. På måndag ingår jag nollsockerpakten med Cammen och Fellan. Jojomensan, beach 2023!


Min yngsta lillebror har för övrigt skaffat en sportblogg. Han är den sötaste sötaste.

Och vi får inte glömma hockeyn! Fantastisk inledning på slutspelet! Bra joppat!

Av Sofia - 18 mars 2010 10:49

Sofia 2 gör mig fnittrig. Igår fläskade vi till filén och åkte sedan till Flempis för spexhäng. Hemma hos Cammen delade vi på en låda grön Xider, den där Sankte Patrick till ära. Mycket uppskattat.


I veckan har Sofia 2, av några vettiga norrlandskarlar, fått förklarat för sig hur det kommer sig att hon är singel och hur hon kan göra något åt situationen. För att underlätta jakten på den blivande maken finns det två konkreta tips. Goda råd äro som bekant dyra, därför har jag i min tur verkligen tagit grabbsens på allvar. Nu är det bara att vänta och se.


Steg 1: Outa på fejjan att du är singel. - CHECK! (Gilla det!)

Steg 2: Köp ett läppglans. - CHECK!


he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se