Direktlänk till inlägg 13 mars 2010
Till 4 portioner:
200 g mörk choklad (70%-ig)
25 g smör
4 ägg
1/2 dl socker
1 citron, rivet skal
Rom
Garnering:
Krossad turkisk peppar och hallon
Gör såhär:
Bryt chokladen och smält den i vattenbad tillsammans med smöret.
Separera äggvitorna och gulorna.
Vispa ihop gulorna med sockret.
Blanda ihop äggsmeten med chokladblandningen.
Vispa äggvitorna till ett skum och rör ner citronskalet.
Blanda försiktigt chokladblandningen och äggvitorna.
Höfta i lite rom.
Häll moussen i glas och låt stå i kylen i minst 30 minuter.
Garnera precis innan servering.
Idag har varit en bra dag! Jag har tränat, klippt av mig håret, okynnesshoppat, kompisfikat, extrafamiljsmiddagat, fått en ansiktsbehandling och druckit lite vin.
Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...
En så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 |
|||
29 | 30 | 31 | |||||||
|