Alla inlägg under februari 2010

Av Sofia - 16 februari 2010 10:09

  

Den här bilden fick jag av min kära lilla lillasyster i alla hjärtans dag-present. Visst är den fiiin? Hon är för övrigt den enda som följt uppmaningen i föregående blogginlägg. Igår rasslade det in ett sms som löd (Något fint till din inkorg) Älskar dig! Gulle. Keep 'em coming folks!


Nu ska jag ta tag i slappröva! Simning med kussen idag. Spinning imorgon. Beach 2067 här kommer jag! Jag har dessutom godisdansat i helgen och spunnit förra veckan. Jag kommer att bli så tight, så tight!

Av Sofia - 15 februari 2010 20:06

I fredags råkade jag radera hela min sms-inkorg! Nu gapar den läskigt tom. Hade fina saker där. Både nytt och antikt. Någon vis sa dock att jag kunde se det här som en nystart. Go fresh liksom. Men jag tycker fortfarande ni ska ta erat vänskapliga ansvar och skicka mig en massa betydelsefulla små meddelanden. Sådana som jag kan blicka tillbaka på och le åt på grå dagar. Gör'et!  

Av Sofia - 14 februari 2010 17:37

I helgen har jag konstaterat att man inte ska döma boken efter omslaget. Det är fasligt roligt när tjejen som ser ut att vara den prydaste, mest försynta varelsen i hela världen, sugit i sig lite vin. Aldrig hade vi kunnat ana att hon kunde vara så vulgär. Efter hennes utläggning om definitionen av köttros (den hade med ändtarmen och tryck att göra), har jag fått en helt ny bild av jäntan. Kärlek!


    

    


Bra jobbat på rephelgen allihopa! Tack Christoffer för en fin fest igår! Och tack Anna för de härliga alla hjärtans dag-bakverken! Puss på er.

Av Sofia - 12 februari 2010 18:04

Det var ett jäkla tjat om att sluta snusa! Umeå kommun förbjuder det på arbetstid, somliga tycker det är oattraktivt och nu är självaste Moberg på oss snusare! Arvid - I feel with you!


Arvid skulle spara varje styver av sin dränglön för överfarten till Amerika. Under en hel månad tog han inte ut något av den i brännvin. Långt före sin konfirmation lärde han sig nyttja snus, fast barn inte borde bruka sådant innan de hade blivit delaktiga av Herrens nattvard, och han snusade för sex skilling i veckan. Han skulle spara tre riksdaler om året om han slutade opp, och för tre riksdaler kom han ett gott stycke på väg till Nordamerika. Han förstod att han var tvungen att undvara somliga ting i den Gamla världen för att kunna flytta till den Nya: han kastade sin snusdosa i dyngstan.

 

Men saknaden efter dosan blev för Arvid obarmhärtigt svår. Den hade varit hans sällskap, som man bar med sig i lommen och kunde njuta av när man ville, en trogen vän och följeslagare i arbetet och ensamheten. Snusdosan hade varit hans enda trogna vän i världen. Och han hade kastat den ifrån sig, ner i dyngans djup. Olidligast kändes pinan, när andra tog fram sina dosor och begagnade dem utan att bjuda: han var tvungen att gå bort från åsynen och lukten av snusets vederkvickelse.

 

Och han bekände: Efter tre veckors vånda hade han köpt sig en ny snusdosa. Och återigen tog han ut ett stop brännvin varje lördagskväll. För han hade till slut klart förstått, att människan inte ägde rätt att förfara som hon ville med den kropp, som Gud givit henne. Hon hade ingen rätt att pina och plåga den och missunna den allt, som den hade fröjd utav. Människan fick inte handskas med sin kropp som med en hund och inte ens unna den snusets tröst.

Av Sofia - 11 februari 2010 14:46

Slemmasjukan, oäktningar, hor, lönskaläge, mökränkning, nattfrierier! Jag är väldigt mättad på allt som har med utomäktenskapligt sex under 1680-talet och framåt att göra. Bokpresentationen gick fint idag. Nu ska jag ligga med Moberg. Härligt med lite skönlitterärt som omväxling.

Av Sofia - 10 februari 2010 11:13

Igår hängde jag med V och hans polers och såg Avatar, i 3D! Det var coolt, sällskapet var coolt och maten innan på Friday's var cool! Jag tror dock jag måste investera i en XBOX för att hänga med i tugget bättre till nästa gång. Jag ångrar dessutom bittert att jag inte tog med mig kameran. Jag har sällan skådat en snyggare skara grabbs! 3D-glasögon gör tydligen underverk för the looks.   



Av Sofia - 8 februari 2010 12:48

Mitt internet, som jag lånar av grannen, har varit lite vajsigt den senaste tiden. Igår satt jag i badkaret i ett desperat försök att komma åt uppkopplingen. Mitt syfte var att panikchatta med somliga, samt att radera diverse dubbelhakiga fototaggningar på facebook. Och appropå det, jag har inte tränat sen innan jul. Jag borde fasiken ta tag i latstjärten snarast!

Av Sofia - 6 februari 2010 18:05

I veckan hade min käre far en stilla undran om hur jag klarade av plugget när jag höll på att fria hela nätterna. Ryktet har nått byn!


Jag ska strax krubba med en annan pappa, vars bättre hälft befinner sig i Norrland och MILFar loss med min mor. Mannen i fråga är väldigt bra på att tycka och delar mer än gärna med sig av sina livsvisdomar. Som bäddat för en lärorik och fruktansvärt rolig kväll med andra ord. Han fyllde för övrigt år i veckan, så jag vill passa på att gratulera karln även här!

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Ovido - Quiz & Flashcards