Alla inlägg under december 2009

Av Sofia - 5 december 2009 20:00

Nu ska jag strax pallra mig iväg till flempa och Anna-Ds födelsedagsfest.

Man kanske skulle ligga med någon ikväll bara för att få en riktigt bra story?

ANNONS
Av Sofia - 5 december 2009 15:05

 

När roomien är borta dansar Sofia på bordet. Julfestligt blev det igår. Äggtoddyn smakade som den skulle, glöggen not so much (man SKA köpa Blossas och inget annat). Pepparkakor med ädelost, nötter och russin förtärdes medan löst folk kom och gick till tonerna av Adolphson och Falks Mer jul. Vid lunchtid idag vaknade jag underligt nog upp på någon annans soffa i Huddinge. Så tokigt det kan bli.  

ANNONS
Av Sofia - 4 december 2009 17:47

Omtentan avklarad, enligt min egna poängräkning (och jag var ganska hård) borde jag klara den. Men man vet aldrig. Fortsätt håll tummarna för mig tills resultatet ramlat in. Ikväll ska hur som helst skrap från klassen, spexet och gamla huddingevänner fira med äggtoddy och glögg här hemma hos mig. Fy vad mys.


äggtoddy  

Till 4 personer
1 dl socker
2 dl whisky
1 liter kokande vatten
3 äggulor
4 citronskivor

Vispa äggulorna och sockret till vitt skum. Fördela äggmassan i 4 höga glas. Häll i wirren och en citronskiva i varje glas. Häll över 2 ½ dl kokande vatten i varje glas och servera omedelbart.

Av Sofia - 3 december 2009 18:45

Det känns som att snubben talar till mig. Omtenta imorgon. Jag tänker inte köra i den bemärkelsen att jag kuggar. Men. Ja, ni förstår vad jag menar. Sitter och nöter kommunalpolitik och statsskick nu. Kom igen nu Sofia, kör för FA-AN! Ja, jag ska klara det! Så har jag bestämt.

Av Sofia - 2 december 2009 15:04

I söndags när jag, Jensan och småtjejerna bakisträngdes i soffan såg vi Stockholmsnatt. Det var en väldigt uppfyllande upplevelse. Jag har filmen på min dator, kom och titta! Smakprov:

Av Sofia - 1 december 2009 13:25Enligt mamma har resten av storfamiljen mobbat sönder henne i 15 år (egentligen är det 2 år) om det jag precis ska förtälja. Nu får vi hur som helst skämmas. Hon har påstått att julkalendern ibland har haft fler än 24 luckor. My ass, har vi sagt och halvt garvat  ihjäl oss åt detta otroligt korkade uttalande. Men se här:Jag fick den av mor, SOM EN PRESENT!!! (Jag har alldeles för många internskämt med småtjejerna efter helgens bravader. Vi har för övrigt raggat 28 medlemmar till Asian MILFs på två dagar.)  

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se