Alla inlägg under december 2009

Av Sofia - 13 december 2009 19:34

Julefriden. Hela helgen har gått i dess tecken. Igår styrdes det julpyssel med massa barnfamiljer på jobbet och på kvällen vort det JUL IGEN - En glittrande musikal om ångest (som alla borde se).


Idag jobbade jag sista passet för i år. Vi avslutade med julklappsutdelning och lussefika. Jag inser mer och mer att jag har världens bästa extrajobb. Idag har jag under arbetstid lunchat med "en kusin" och kört bil planlöst (och jag älskar att köra bil planlöst) medan lillkillen sov. Kommer att sakna honom och hans gosiga familj under jul. Nästa gång vi ses har de dessutom förmodligen kläckt ut ännu en gullunge. Längtar! 


Nu är jag nyhemkommen från luciatåget i Huddinge. Vi fick köa för att komma in i kyrkan (!). Jag, Hanna och Kalle kom i god tid, men fick ändå knöka in oss efter att lussetåget börjat gå. Det kändes som att stå i värsta krogkön. Kvällens konstaterande: pensionärer har vassa armbågar.


Men ååååh, hon är ju tänd! Vad väntar de på?!

- sagt i kön 5 minuter efter luciakronan tänts i vapenhuset


julkort -97  

 Gammklassikern, vårt julkort -97. You gotta love it!

ANNONS
Av Sofia - 12 december 2009 02:32

Himmel vad mysigt man kan ha det! Julbord, idolfinal och sällskapsspel i en salig röra. Det som toppar kvällens roligheter var när Andreas i ett av spelen fick frågan Vad kommer ut efter barnet vid en förlossning? och han svarar Navelknappen! Nej....LIVMODERN!!!

 

Tack för god mat och kärlek, grannar! Det är såna som ni som gör Stockholm värt.

ANNONS
Av Sofia - 11 december 2009 17:43

Ja, jag är verkligen sämst. Försov mig i morse också. Alltså. Jag hatar vinter utan snö. Det blir alldeles för mörkt då. Och jag blir alldeles för trött. Som tur är väntar ljusare tider har jag hört. Nu snöar det här, äntligen! Och jag ska på julbord hos min favorit-Therese ikväll. Dags att hoppa in i duschen och piffa! Sen åker rödklänninga på!

bak

Av Sofia - 11 december 2009 00:06


En trevlig afton med andra ord. Deg, vin, glögg och gott sällskap är allt man behöver. Det blidde ingen Strand, men det var nog lika bra (se lillasysters bloggkommentar till föregående inlägg, hon är klok). En alldeles lagom kväll!

Av Sofia - 10 december 2009 15:45

Idag gick jag på en föreläsning helt frivilligt. Förstgånga det hänt under min studietid kan jag meddela, men jag ångrar det icket. Tvärtom. Måste nog gå på fler. Torsdagsklubben heter det alltså. Tv4's tittarombudsman ledde debatten med representanter från bland annat viasat, aftonbladet och tv4. Ämnet; Kan man göra tv av vad som helst? Sjukt intressant.


Ikväll blir det julbak med spexskrap och sen en kall på Strand med Hannis.

Av Sofia - 9 december 2009 14:56

Mmm som i Mormors köttfärspaj! Tacktacktack!

Jag är fortfarande något trasig efter helgens och måndagens alkoholkonsumtion, men jag ska ta mig i kragen. Har redan pluggat med Maria och snart bär det av till gymmet! Efter det vankas det julpyssel i studentpuben med spexarna. Men. Ingen öl för Sofia idag. NEJ.

Av Sofia - 8 december 2009 14:57     

Behöver jag ens nämna att jag är nyvaken och missade dagens föreläsning?

  

Av Sofia - 6 december 2009 17:34

Man tager vad man haver heter det ju så fint. Det gjorde vi igår. Verkligen. Vi styrde beerpong i en lite annorlunda tapping. Vi körde med vin och julöl och till bollar fick vi använda kinderägg. Men se, det gick ba fint det också!


Skulle jag sammanfatta gårdagskvällen skulle jag nog göra det med ordet intressant. Den här mannen är en bidragande orsak till det.

Utan någon större övertalning bjöd han oss på den här eminenta showen. Lägg särskilt märke till Johan i bakgrunden (under filten).

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se