Alla inlägg under december 2009

Av Sofia - 19 december 2009 13:47

Varje år sätter jag upp en målvikt efter jul, i år satsar jag på +5 kg. Jag känner redan att jag är på god väg. Det är skönt att vara hemma och käka upp sig! Nu blir det hemvändarhockey, LN91 - Oldboys, med Skellefteå AIKs Christoffer Norgren i spetsen. Efter det blir det fetferra på norrländskt vis hos kusin-Daniel i Umeå. Peppen.

ANNONS
Av Sofia - 19 december 2009 02:07

Det blidde Tarantinos Inglourious Basterds. Grymmingen! Hans Landa (spelad av Christoph Waltz) är bland det bästa jag sett!

ANNONS
Av Sofia - 18 december 2009 21:20

Jag skippade föreläsningen idag och åkte till flyget med god SL-mariginal. Hem kom jag till slut! Skönt var det att burna hem från Umeå själv i storchryslern på en halkig E4:a. Idag fyller mamsen år och delar av släkten har varit här och svullat saffransbullar och kladdkaka om vartannat. Nu har lugnet efter stormen infunnit sig, så nu ska jag och päronen se film. Sweet.


mamma 46 år

Grattis på 47-årsdagen, världens bästa mutter!  Av Sofia - 18 december 2009 00:21

Nej, jag är inte packad. Inte på långa vägar. Alla grejer jag ska ha med mig till norrlandet ligger utspridda på sängen och golvet i mitt rum. Det här är inte bra.


Appropå packad, så kan jag ju passa på att nämna snön. Imorse trodde jag seriöst att jag låst mig inne (hur man nu skulle kunna göra det?). Jag fick för fasiken inte upp dörrjäveln! Men efter att jag hockeytacklat den ett par gånger gick det till slut. Packad snö utanför. Helt otroligt. Hej mitt vinterland!


Nu sitter jag och funderar på vilken tid jag ska smita från föreläsningen imorgon. Flyget lyfter kl 14.15 från Bromma. Jag valde att gå hem från flempan idag. Tåget var en timme försenat och bussarna inställda (nej, SL har fortfarande inte fattat att vi bor i Sverige och att snön kommer varje år). Ska jag ens våga gå på föreläsningen imorgon? Då kanske jag inte hinner till flygplatsen alls? Chansa? En fet SL-mariginal är nog vad som krävs.

Av Sofia - 16 december 2009 11:49

Jag undrar vad familjen ska hitta på för skojsigt i år. Jag har hört rykten om Obama och Vita huset.


GHIII

peppis 2008    

pepparkakslaptop

peppis 2006

jem

Av Sofia - 15 december 2009 21:49

Tjejsnack kan vara ganska värt ibland.


Thx sis!

Av Sofia - 14 december 2009 23:51

Det låter som att han kommer att ha en lysande jul, kungen av ordvitsar! Jag älskar mina vänner som förser mig med klipp som detta. Keep bringing 'em!

Av Sofia - 14 december 2009 20:55


Min kusin är gravid i 15e veckan. Idag följde jag med henne på första besöket hos barnmorskan. Jag står numera som närmast anhörig i hennes journal och det är inte utan att jag känner mig hedrad. Det ska bli oerhört spännande att få följa med på resan. På nationaldagen smäller det!


Från en sak till en annan. Vi har EU-kurs nu och idag skrev vår föreläsare EU är trist stort på tavlan. Han ritade dessutom en ring runt trist. Varför utsätter de oss för det här?! Precis innan jul dessutom. Åååååh.

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se