Direktlänk till inlägg 28 december 2009

ett knä i kris

Av Sofia - 28 december 2009 18:38

Och när jag sitter i taxin på väg från en utekväll på Invito (ja, på något magiskt vis tog jag mig in och på något ännu mer magiskt vis slapp jag undan det skyhöga inträdet) tittar chaufören på mig förfärat och säger Men lilla gumman... Jag fortsätter obekymrat plocka centimeterstora glasskärvor ur mitt knä och svarar Äh, lite får man tåla! Dagen efter var jag inte lika kaxig. Så fort jag rörde mig ur sängen forsade blod ner från mitt knä, detta sagt utan att överdriva. Jag kunde alltså se mitt skellett. Snyggare sår får man leta efter. Därför gick jag i ide. Först nu har jag tagit mig hem till Nordmaling, efter nästan två dygn i koma.


The X-files har inte varit helt orörda under min norrlandsvistelse. Man kan tycka att detta borde spä på min ångestboll ytterligare. Men icket. Jag kan för första gången med säkerhet säga att det inte finns något mer än vänskap att hämta där. Closure.


Helgens konstaterande: klackar i djupsnö är ingen hit. Inte ens om man väger upp genom att bära täckbyxor. Don't try this at home!

 

Sofia 2 är för övrigt bäst! Love.


 
ANNONS
 
Bea

Bea

28 december 2009 19:10

När återvänder du hit? Måste tag i att ses :D

http://beo.blogg.se

 
Fannie

Fannie

29 december 2009 11:26

Alla älskar ume!

http://shellbeapples.blogg.se

 
Ingen bild

Blingbling

29 december 2009 14:02

Oh my gadd vilket drama. Behövde du inte sy ihop knät?

 
Ingen bild

Sofia

29 december 2009 15:30

Njää, mor försökte övertala mig att åka upp på akuten, men...ja, jag gick i ide som sagt och nu har det läkt ihop så pass att jag kan gå utan att det börjar blöda iallafall, hehe...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se