Alla inlägg under november 2009

Av Sofia - 22 november 2009 23:48

Det har kladdats med Andreas, Anna, Jens och Therese (tyvärr lyser den sistnämnda med sin frånvaro på bilderna, men en duktig fotograf är hon allt!) Julbak utan dess like har vi ägnat oss åt denna afton.

  

Det blev lussekatter, negerbollar, pepparkakor, popcorn-marsmallows-choklad och fudge.

Under jäsningen spelade vi Guitar Hero. Gud vad jag saknat det!

När allt var klart fikade vi och lärde stockholmarna spela plump. Nu har vi ont i magen allihopen, men det var det så klart värt. Tack för en mysig kväll!   

        

Av Sofia - 21 november 2009 18:49

Vad sammanfattar världens bästa fredag? Jo, tufft spinningpass, hemmamys med tacos, kaffe, bulle och baylies framför idol och 90-talsfest i studentpuben. Allt tillsammans med gulligulliga Hanna (och några tvära inhopp av diverse Annor).


Bäst av allt var att det DJ'ades både Wannadies och This Perfect Day utan att jag behövde kräva det! Samt att jag bara drack två öl. Att jobba idag har med andra ord gått som på räls. Smart där Sofia, smart!

Av Sofia - 19 november 2009 15:00

Min bebis är här! En HP Compaq 615. Den går som smör i solsken, rännskitasnabbt! Jag älskar den redan.


För en tid sedan julpyntade jag. Jag har inte vågat skriva det här. Alla tycker att det är för tidigt. Igår drog julskyltningen igång i Huddinge centrum, så jag kände att det var läge att bekänna mitt brott. Som jag nämnt tidigaren är jag lite av en julhitler. Rött ska 'ne va'! Tomtar och ljus överallt lika så. Absolute Christmas går på repeat här hemma. Mys.


Det råder för övrigt delade meningar om min nya frippa. Min äldsta lillasyster sa att jag såg ut lite som en vegan-emo-hippie-wannabe. Det kanske inte riktigt var det jag siktade på, men what the bleep!


Ikväll blir det hockey på O'learys med två skelleftebor, en colombian, en västeråsare, en vännäsbo och en mexikan. Jag ska AIK-frälsa samtliga. Yes.

Av Sofia - 18 november 2009 15:39

Datorfläkten lever om som ett smärre sågverk, så jag fattar mig kort. Jag har tjatat längelängelänge om att jag ska klippa mig och kom till slut fram till att en enkel toppning hade suttit på sin plats. Reaktionerna jag mötte av mina polare var typ stönande och gnällande kommentarer som Åååååh, vad tråkig du är! , Klipp dig kort! och Gör något vågat! Sagt och gjort. Klarrt och betarrt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta än, men om inte annat vänjer jag mig. Och hår växer ju trots allt...


  

Av Sofia - 16 november 2009 16:18


Lånedatorn går inte att använda längre. Jag tror min fars teori om att jag skulle vara magnetisk stämmer. Något som suger ytterligare är att vi inte har tillstånd att ladda hem program på skolans datorer, vilket gör det omöjligt för mig att redigera radioövningarna. Blä. Jag kräks. En ny dator är i alla fall inhandlad, med Windows 7 och allt. Jag längtar till på torsdag då min baby kommer. Yes.


Besökstider är det hemma hos oss på kolonivägen. Systra mi + kompis åkte hem i söndags och i samma veva kom ex-pojkvännens lillebror. Han ska ockupera soffan när han går en bartenderutbildning på Stureplan ett tag framöver. Lite stek.


Jag glömde ju för övrigt berätta om det roligaste på skräckfesten. Jag fick ragg! En liten pakistanier ägnade kvällen åt komplimangöverösning, han drog bland annat You're hair looks really beautiful tonight. Jag menar, snälla nån!? Hur desperat kan en karl bli... 

Av Sofia - 14 november 2009 12:02

 

Igår var det fest i studentpuben för alla Kåraktiva. Temat var självklart skräck. Jag var Samarah från The ring och var väldans nöjd med min outfit, tills jag stötte på Alexandra. Hon var lätt mest skrämmande. Jag rekommenderar er alla att kika förbi på på facebook, där massa andra läskiga bilder kommer att ligga inom kort.


 

Man kan ju också fråga sig om jag inte är lite scary när jag ligger utfläkt på soffan och sover tungt, å så tungt....

Av Sofia - 13 november 2009 13:36


Igår fick vi finbesök från Uppsala, då Annas kille David blixtvisitade oss.


David: Sofia, vad har hänt egentligen?

Jag: Va? Vadå hänt?

David: Det ser ut som något exploderat på ditt rum...

Jag: Jaha, jasså det. Jo, det är två 15-åringar som hänt!


 

Fast det är nästan bara trevligt att de små liven är här. I onsdags bjöd de mig och Anna på hemlagad finmiddag och igår var vi på bio och fick mysa i en alldeles egen biosalong! Bombnedslaget gör inte så mycket.

Av Sofia - 11 november 2009 15:21

Alltså va? Ursäkta mig? Nu tror jag politikerna i Umeå är ute på djupt vatten, hal is eller vad fan som helst...

Det är väl inte första april idag? Spana in artikeln här.

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Ovido - Quiz & Flashcards