Alla inlägg under oktober 2009

Av Sofia - 24 oktober 2009 17:07


Idag har jag bland annat kört en 18 meter lång och 40 ton tung lastbil, i den nylanserade R-hytten (häftigt att kunna nämna i truckernörderisammanhang tydligen). Känns ganska coolt. Hela grejen, Girls Trucker Day, kändes som ett enda långt reklamjippo för Scania. Trots det har jag har haft en himla skojig dag. Vi har fått frukost, mellanmål, lunch (grekisk buffé), diverse kläder och fikafikafika. Jag har sammanlagt druckit åtta koppar kaffe idag. Speedad.


  

Nu vankas det Spexfest med Tråk-tema. Ha en tråkig kväll, det ska jag ha!

Av Sofia - 23 oktober 2009 21:25



Strax sätter jag mig på tåget till Södertälje. Där ska jag bo på hotell med Sofia 2 och sen blir det Girls Trucking Day imorgon. Jag ska köra lastbil minsann. Kan ni tänka er? Skoj ska det bli i alla fall! Bildbevis kommer senare.

Av Sofia - 23 oktober 2009 10:12

Sagt i bilen på väg hem från Skellefteåfestivalen 2001.


Jag 14 år: Asså, typ Dregen måste ju ba va Sveriges sexigaste man asså!

Julia 10 år: Nääeehää du, för det är Bengt Magnusson, för det har jag läst i aftonbladet.

Av Sofia - 22 oktober 2009 21:34


Igår åt jag och roomie-Anna middag på stan och drack därefter några kalla på Kellys. Vi träffade två killar, som vid en första anblick såg väldigt trevliga ut. Tyvärr visade de sig vara riktiga idioter. Följande är ett utdrag från kvällens dialoger.


Idiot: Är du härifrån?

Jag: Nej, hörs inte det? (på bred norrländska)

Idiot: Jag vet inte, lyssnar inte så noga


Idiot: Min kompis bor 500 m härifrån. Jag sover där ikväll. (Blink blink. Två minuter in i samtalet.)


Idiot: Fan jag som ville knulla ikväll! .... Vill du hitta på något senare i höst? Typ ta en fika eller nåt? (Efter att jag annonserat att jag skulle hem.)


Och detta var bara ett utdrag! Original finns det i alla fall. Man undrar ju om hans taktik någonsin funkat. Raggningsskola, någon?


Dagens glädjeämnen:     G på historiahemtentan jag lämnade in igår. Halleluja!

Skellefteåvinst mot Linköping.

Givande studiebesök på TV4.

Mysmiddag hos Hanna




Av Sofia - 21 oktober 2009 16:40


Jag är ett äkta öronbarn och har genomgått cirkus 11 operationer i mina yngre dagar. Inför en av dem fick jag morfin och lallade runt lyckligt i sjukhuskorridorerna ända tills jag gick rakt in i en vägg och föll ihop. När jag sedan låg på britsen och skulle bli inrullad till operationssalen sa jag till "sjuksköterskan" (som egentligen var min kära mor i en såndär grönmössa) att hon minsann var lite lik min mamma.


Idag opererades min lillebror för en höftskada i Göteborg. Mors ringde och berättade att allt gått bra, samt att hon lärt sig av sina misstag och inte lät honom promenixa runt själv under morfinpåverkan. När pappa hämtade dem på sjukhuset efter ingreppet var Petter fullgasad och pappa sa direkt: Du låter som du gör när du ringer från krogen. Slutet gott, allting gott. Nu hoppas jag bara att rehabiliteringen går smidigt, så bror får spela hockey snart igen!


  

Bror ser läskigt nöjd ut inför operationen, men klär fint i mössan!  

Av Sofia - 20 oktober 2009 16:56

Jimmy Kimmels svar på I'm fucking Matt Damon.



Eftersom min dator ockuperats av bröder och fäder i helgen, har jag inte hunnit uppdatera bloggen så mycket. Om ni vill läsa mer om helgens bravader (bland annat om hur pappa avsiktligt hällde matolja i min dator) kan ni spana in moders blogg.

Av Sofia - 19 oktober 2009 00:23


Hockeymatch avklarad. Det var skoj faktiskt! Vågar dock inte kommentera själva spelet (risken att jag får på moppo av moder är överhängande om jag gör det), men jag kan säga så mycket som att det var en händelserik tillställning.


Däremot kan jag kommentera aktiviteten utanför Globen. Det hängde några småtuffa kids utanför och tältade nämligen. De såg halvt skogsmulliga ut, halvt hardcore ut (ni vet, med palestinasjalar och conversedojor). Jag tänkte direkt Nu är det nå rock'n'roll på G! och blev därför tvungen att fråga vad de väntade på. Ett av kidsen svarade Biljetterna till Melodifestivalen som släpps imorgon. Det var oerhört svårt att hålla sig för skratt kan jag meddela. Fortsatte gå tre meter, sen tittade jag och bror på varandra och brast ut i ett asgarv som inte gick av för hackor!

Av Sofia - 18 oktober 2009 14:53

Här kommer en annan youtubeklassiker!You gotta love it!



Nu ska jag, äldsta lillebror och päronen på hockey igen. Ikväll blir det en allsvensk match; AIK - Leksand på Hovet. Efter det blir det paltafton hos extrafamiljen här i Huddinge. Så nej, det går ingen nöd på mig.

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Ovido - Quiz & Flashcards